Sluit Sluit

zo zijn we te bereiken

Zullen we kennismaken?
Je bent van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor!

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Storing melden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Storing
melden bij
Bridges
real estate

Ben je een huurder en wil je een melding maken? We maken onderscheid tussen spoedmeldingen en minder urgente meldingen. Spoedmeldingen zijn reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend.

Is het urgent?

Bel ons snel.
Tijdens kantooruren (van 08.30 tot 17.00 uur) zijn wij telefonisch bereikbaar via 030 - 204 5014.

Huur je een woning of commerciële ruimte in Den Haag? Neem dan telefonisch contact op met Wooncompany via 070 – 346 8776.

Buiten kantooruren kunnen urgente meldingen worden doorgegeven aan JBA Beveiliging. JBA Beveiliging is telefonisch bereikbaar via 030 – 225 30 31.

Is het minder urgent?

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@bridgesre.nl. We streven ernaar om je bericht binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Huidekoper Amsterdam

Middenin het bruisende centrum van Amsterdam, in een zijstraat van de Weteringschans, staat de Huidekoper. Dit bestaande jaren zeventig kantoorpand wordt, naar een ontwerp van architectenbureau Bierman Henket, volledig gerenoveerd tot een high-end kantoor. Het resultaat is een hedendaags kantoor gelegen in de historische binnenstad van Amsterdam.

huidekoperamsterdam.nl
Hartje Amsterdam

Unieke locatie

Naast de ligging in het hart van Amsterdam is dit gebouw in vele opzichten uniek. Door een verdieping met verdiepingshoge ramen aan het gebouw toe te voegen, ontstaat er een prachtig 360° uitzicht over de stad. Het gebouw beschikt over grote open vloeren die flexibel indeelbaar zijn. De lobby biedt een welkom ontvangst met veel licht en hoge plafonds. Ook al is deze locatie in het centrum van Amsterdam gelegen, de bereikbaarheid is zeer goed. Het gebouw beschikt over inpandige parkeerplaatsen en een ruime fietsenstalling.

Hartje Amsterdam

De ontwikkeling

Oog op de toekomst

Het volledig gerenoveerde gebouw voldoet volledig aan de all electric duurzaamheidsambitie van Amsterdam in 2050. De elektriciteit wordt opgewekt door middel van zonnepanelen en het gebouw is voorzien van ledverlichting en HR ++ glas. Daarnaast wordt het gebouw verwarmd en gekoeld door elektrisch aangedreven luchtwarmtepompen.

De ontwikkeling

Omgeving

Een goede relatie en communicatie met de buurtbewoners is voor ons essentieel. Zo ontvangen buurtbewoners regelmatig informatiebrieven, organiseren we bijeenkomsten om de buurt bij te praten over onze plannen en is er een vast aanspreekpunt.

Het gebouw

Centrum Amsterdam 5.600 m2 vvo Oplevering in de loop van 2019

De Huidekoper is in de loop van 2019 gereed voor haar nieuwe kantoorgebruikers.

huidekoperamsterdam.nl

Onze partners

Bierman Henket architecten
Peak development