Sluit Sluit

Zullen we kennismaken?


Heb je een algemene vraag of ben je nieuwsgierig naar ons geworden?
Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Melding maken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Melding

Ben je huurder en heb je een vraag of wil je iets laten repareren? Dan kun je dat melden bij je beheerder. We maken onderscheid tussen urgente- en minder urgente meldingen.

Is Bridges Real Estate je beheerder?

Minder urgente meldingen

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het formulier hiernaast invullen. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op.


Urgente meldingen

Bij hoge nood kun je een spoedmelding maken door te bellen. Dit kun je doen voor reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend. Denk hierbij aan een lekkage, gaslek of liftstoring. Maandag t/m vrijdag zijn we van 08.30 – 17.00 uur bereikbaar via 030 – 204 50 14.

Is Wooncompany je beheerder?

Huurders in Den Haag kunnen terecht bij vastgoedbeheerder Wooncompany. Dit is je aanspreekpunt voor urgente én minder urgente meldingen. Wooncompany is bereikbaar per e-mail via beheer@wooncompany.nl en telefonisch van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur via 070 – 346 87 76.

Spoedmeldingen buiten kantooruren

Als je buiten kantooruren een urgente melding wilt maken, kun je bellen naar JBA Security via 030 – 225 30 31.

  • Indien mogelijk, graag een foto toevoegen om je melding te verduidelijken. Dit helpt ons om je melding sneller in behandeling te kunnen nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Huidekoper Amsterdam

In een zijstraat van de Weteringsschans, in het hart van Amsterdam, ligt de Huidekoper. Op deze unieke plek ontwikkelden we een leegstaand kantoorgebouw naar een vijf-sterren business locatie. Huidekoper is een moderne kantoorparel in het hart van Amsterdam.

huidekoperamsterdam.nl
Hartje Amsterdam

Unieke locatie

High-end kantoorgebouw
Huidekoper is gelegen op een unieke locatie in het stadscentrum van Amsterdam, binnen de grachtengordel nabij voorzieningen en hotspots. Het gebouw is zeer goed bereikbaar en beschikt over ruimte voor inpandig parkeren. Huidekoper is volledig gerenoveerd naar een elegant kantoorgebouw met een flexibel indeelbare werkomgeving voor moderne kantoorgebruikers. Door een verdieping aan het gebouw toe te voegen met grote ramen, biedt de bovenste laag een prachtig 360° uitzicht over de stad. Met een verhuurbaar vloeroppervlakte van circa 5.670 m2 VVO heeft Huidekoper een uitzonderlijke omvang binnen de grachtengordel van Amsterdam.

Hartje Amsterdam

De ontwikkeling

Oog op de toekomst

Het volledig gerenoveerde gebouw voldoet volledig aan de all electric duurzaamheidsambitie van Amsterdam in 2050. De elektriciteit wordt opgewekt door middel van zonnepanelen en het gebouw is voorzien van ledverlichting en HR ++ glas. Daarnaast wordt het gebouw verwarmd en gekoeld door elektrisch aangedreven luchtwarmtepompen.

De ontwikkeling

Omgeving

Een binnenstedelijke ontwikkeling als Huidekoper vraagt om goede communicatie met de omgeving. Tijdens de renovatie in 2018 en 2019 hebben wij volop aandacht besteed aan de communicatie met de buurtbewoners. Naast de informatiebrieven en bijeenkomsten hebben we de omwonenden regelmatig verrast. Denk aan gratis kerstbomen voor de kerstdagen en cadeaubonnen voor een uitgebreid ontbijt buiten de deur. Een goede relatie met de buurtbewoners vinden wij essentieel.

Het gebouw

Huidekoper is in het tweede kwartaal van 2019 opgeleverd aan haar nieuwe kantoorgebruikers.

De Huidekoper is in de loop van 2019 gereed voor haar nieuwe kantoorgebruikers.

huidekoperamsterdam.nl

Onze partners

Bierman Henket architecten
Peak development

Andere projecten