Sluit Sluit

Zullen we kennismaken?


Heb je een algemene vraag of ben je nieuwsgierig naar ons geworden?
Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Melding maken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Melding

Ben je huurder en heb je een vraag of wil je iets laten repareren? Dan kun je dat melden bij je beheerder. We maken onderscheid tussen urgente- en minder urgente meldingen.

Is Bridges Real Estate je beheerder?

Minder urgente meldingen

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het formulier hiernaast invullen. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op.


Urgente meldingen

Bij hoge nood kun je een spoedmelding maken door te bellen. Dit kun je doen voor reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend. Denk hierbij aan een lekkage, gaslek of liftstoring. Maandag t/m vrijdag zijn we van 08.30 – 17.00 uur bereikbaar via 030 – 204 50 14.

Is Wooncompany je beheerder?

Huurders in Den Haag kunnen terecht bij vastgoedbeheerder Wooncompany. Dit is je aanspreekpunt voor urgente én minder urgente meldingen. Wooncompany is bereikbaar per e-mail via beheer@wooncompany.nl en telefonisch van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur via 070 – 346 87 76.

Spoedmeldingen buiten kantooruren

Als je buiten kantooruren een urgente melding wilt maken, kun je bellen naar JBA Security via 030 – 225 30 31.

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
    Indien mogelijk, graag een foto toevoegen om je melding te verduidelijken. Dit helpt ons om je melding sneller in behandeling te kunnen nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Huidekoper Amsterdam

Huidekoper; een high-end kantoorgebouw middenin het bruisende stadscentrum van Amsterdam. Deze eyecatcher is in 2018 en 2019 volledig gerenoveerd naar een moderne en duurzame werkomgeving voor kantoorgebruikers van de toekomst.

Benieuwd wat Bridges gedaan heeft? Het verhaal lees je hieronder.

 

HUIDEKOPER

UNIEKE KANS IN HET HART VAN AMSTERDAM

 

Bridges Real Estate is begin 2016 gestart. In de zomer van datzelfde jaar werd het in 1974 gebouwde leegstaande kantoorgebouw met parkeergarage aan de Huidekoperstraat aangekocht. De eerste aankoop van Bridges was daarmee een feit!

Op de onderste drie bouwlagen waren, destijds, 116 parkeerplaatsen gesitueerd. Deze bouwlagen waren daardoor volledig gesloten. Dit bood een kans; het terugbrengen van het aantal parkeerplaatsen ten gunste van de kantoormeters en het verbeteren van de verbinding van het gebouw met de straat. Daarnaast zag Bridges grote potentie in de unieke locatie van Huidekoper, middenin het stadscentrum van Amsterdam. Huidekoper is gelegen in een zijstraat van de Weteringschans en heeft uitzonderlijk grote vloeren voor een kantoorgebouw binnen de grachtengordel. Het gebouw is omringd door voorzieningen en is goed bereikbaar.

Met enthousiasme hebben we deze uitdaging aangegrepen en onze visie voor de volledige renovatie naar een moderne 5-sterren business locatie uitgewerkt.

VOLLEDIGE RENOVATIE

Om onze visie te kunnen realiseren, was sloop tot op het casco noodzakelijk. De parkeergarage is grotendeels getransformeerd naar kantoorruimte. Het aantal kantoormeters is hiermee geoptimaliseerd van ongeveer 3.000 m² naar circa 6.000 m². Door het creëren van een sociaal hart op de begane grond en beletage en het aanbrengen van verdiepingshoge ramen (6 meter) is de verbinding met de straat gelegd. De oude gevel is verwijderd en er is een extra verdieping gerealiseerd.

De nieuwe gevel heeft een klassieke opbouw (plint, middendeel en dak). De zinken kap met driehoekige ramen op de, nieuw toegevoegde, vijfde verdieping doet denken aan de halfronde daken van het Paleis van Volksvlijt (tentoonstellingsgebouw aan het Frederiksplein in Amsterdam, gebouwd in 1859). De grote, verdiepingshoge, ramen van het pand zorgen voor veel daglichttoetreding en een goede verbinding met de straat. Aan de gevel aan de zijde van de Pieter Pauwstraat zijn plantenbakken gesitueerd voor een groen straatbeeld.

Na voltooiing van de volledige renovatie omvat Huidekoper 2 parkeerlagen, een sociaal hart op de begane grond en beletage en 5 kantoorverdiepingen, in totaal circa 5.640 m² kantoorruimte. De 5de verdieping geeft toegang tot een verhoogd patio welke een spectaculair 360° uitzicht biedt over het centrum van Amsterdam en de wijde omgeving.

AFWERKINGSNIVEAU

Het afwerkingsniveau van Huidekoper is bijzonder hoog. Het gebouw heeft grote, open flexibel indeelbare kantoorvloeren. Door de verdiepingshoge ramen is er veel daglichttoetreding. De lobby heeft 6 meter hoge puien en plafonds welke zorgen voor veel daglichttoetreding en een ruimtelijk gevoel.

Door het casco uit de jaren ’70 te behouden en te voorzien van aluminium plafondeilanden hebben we de beschikbare hoogte optimaal benut. De combinatie tussen oud en nieuw wordt hiermee voelbaar. Het sociale hart biedt een warm welkom, met een modern ingerichte ruimte geschikt voor gezamenlijk gebruik. Met haar café is dit de perfecte ruimte voor een gastvrije ontvangst van bezoekers, een inspirerende brainstorm of informeel overleg.

DUURZAAMHEID

 

Bij de renovatie is veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Het gehele gebouw voorzien van ledverlichting en HR++ glas. Op het dak liggen maar liefst 102 zonnepanelen met een totale capaciteit van 29 kW. Het gebouw is gasloos en voorzien van volledig elektrische installaties. Het gebouw wordt verwarmd en gekoeld door elektrisch aangedreven luchtwarmtepompen. Hiermee voldoet Huidekoper aan de duurzaamheidsambitie van gemeente Amsterdam in 2050. Dit resulteert dan ook in een Energie-Index van 0,7 en een energielabel A++.

VERHUUR

 

Huidekoper is de perfecte werkomgeving voor het aantrekken van talent. Door de grote, open kantoorvloeren leent het gebouw zich voor prachtige kantoortuinen voor een bezetting van zo’n 120 personen per verdieping. Ruim voor oplevering heeft Bridges het gebouw volledig en langjarig verhuurd aan DAZN (een onderdeel van de Perform Group) en JetBrains N.V.  DAZN is marktleider in de commercialisering van multimediale sportcontent voor diverse digitale platformen. JetBrains N.V. is een wereldwijde softwareleverancier gespecialiseerd in de ontwikkeling van intelligente, productiviteitsverhogende hulpmiddelen voor softwareontwikkelaars en teams.

COMMUNICATIE BUURT

Bridges hecht veel waarde aan goed contact en een goede relatie met alle stakeholders en betrokkenen van de projecten waarin wij actief zijn. Bridges heeft alle buurtbewoners en geïnteresseerden in Huidekoper daarom gedurende het gehele traject maandelijks per brief geïnformeerd over de ontwikkelingen en werkzaamheden. Daarnaast heeft Bridges diverse buurtbewonersbijeenkomsten georganiseerd en we hebben de buurt regelmatig verrast met een klein presentje zoals een kerstboom voor de feestdagen, een cadeaubon voor een ontbijt of lunch en de ramen werden door ons gewassen.

Bridges is super trots op het eindresultaat. In hartje Amsterdam hebben we samen met onze partners een fantastische en duurzame beleving neergezet, waar gebruikers kunnen genieten van een unieke werkplek.

ANDERE PROJECTEN