Sluit Sluit

Zullen we kennismaken?


Heb je een algemene vraag of ben je nieuwsgierig naar ons geworden?
Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Melding maken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Melding

Ben je huurder en heb je een vraag of wil je een melding maken? Wij staan voor je klaar! We maken onderscheid tussen urgente en minder urgente meldingen.


Minder urgente meldingen

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het formulier hiernaast invullen. We nemen dan binnen één werkdag contact met je op.


Urgente meldingen tijdens kantooruren

Voor urgente zaken en spoedmeldingen zijn wij van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 030 – 204 50 14. Spoedmeldingen zijn reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend, denk hierbij aan een lekkage, gaslek of liftstoring.


Urgente meldingen buiten kantooruren
Buiten kantooruren kunnen urgente meldingen worden doorgegeven aan JBA Security. Zij zijn bereikbaar via 030 – 204 50 14..

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
    Indien mogelijk, graag een foto toevoegen om je melding te verduidelijken. Dit helpt ons om je melding sneller in behandeling te kunnen nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Huis te vliet Lopikerkapel

In Lopikerkapel ligt voormalig kasteel Huis te Vliet. In deze historische rijkdom van Lopikerkapel is een hof verrezen om te wonen, met negen ruime, nieuwe eengezinswoningen en betoverende appartementen in het monument zelf.

huistevliet.nl

Kasteel Huis te Vliet

In Lopikerkapel, op slechts tien minuten met de auto van de knusse binnenstad van IJsselstein, ligt voormalig kasteel Huis te Vliet. Op deze unieke plek, vervuld van historie, hebben we een plek gerealiseerd om te wonen. In een rijke geschiedenis, met de modernste gemakken. We transformeerden het voormalige kasteel, dat vandaag de dag een Rijksmonument is, en haar omgeving met groot respect voor het verleden. Overal in en rondom het voormalige kasteel zie je nog sporen van vroeger. Oude tegels, gewelven en een toren boven op het dak.

"Eigentijds wonen in een bijzondere geschiedenis"

Met de renovatie van Huis te Vliet hebben we het hof weer nieuw leven ingeblazen. Een hof dat altijd al mensen heeft getrokken, een hof met een kleurrijk historisch verhaal. Van vierkante woontoren naar Ridderhofstad, van buitenhuis met landgoederen naar bedrijvigheid en nu wordt er op deze bijzondere plek weer gewoond en geleefd. De bijzondere kasteelappartementen met hofwoningen eromheen herstellen Huis te Vliet in ere als woonlocatie. De interessante geschiedenis blijft bewaard. Rust, cultuur, natuur. Met uitzicht over de perenboomgaarden. Dat is pas mooi wonen.

"Nieuwbouw met een vleugje geschiedenis"

De transformatie van Huis te Vliet is ontzettend mooi geworden. De geschiedenis, de authentieke details, de natuurrijke omgeving. Sinds 2019 wordt op deze bijzondere plek gewoond, genoten en geleefd.

Andere projecten