Sluit Sluit

zo zijn we te bereiken

Zullen we kennismaken?
Je bent van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor!

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Storing melden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Storing
melden bij
Bridges
real estate

Ben je een huurder en wil je een melding maken? We maken onderscheid tussen spoedmeldingen en minder urgente meldingen. Spoedmeldingen zijn reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend.

Is het urgent?

Bel ons snel.
Tijdens kantooruren (van 08.30 tot 17.00 uur) zijn wij telefonisch bereikbaar via 030 - 204 5014.

Huur je een woning of commerciële ruimte in Den Haag? Neem dan telefonisch contact op met Wooncompany via 070 – 346 8776.

Buiten kantooruren kunnen urgente meldingen worden doorgegeven aan JBA Beveiliging. JBA Beveiliging is telefonisch bereikbaar via 030 – 225 30 31.

Is het minder urgent?

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@bridgesre.nl. We streven ernaar om je bericht binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Huis te vliet Lopikerkapel

In Lopikerkapel ligt voormalig kasteel Huis te Vliet. In deze historische rijkdom van Lopikerkapel verrijst nu een hof om te wonen, met negen ruime, nieuwe eengezinswoningen en betoverende appartementen in het monument zelf.

huistevliet.nl

Kasteel Huis te Vliet

In Lopikerkapel, op slechts tien minuten met de auto van de knusse binnenstad van IJsselstein, ligt voormalig kasteel Huis te Vliet. Op deze unieke plek, vervuld van historie, realiseren we een plek om te wonen in een rijke geschiedenis met de modernste gemakken. We transformeren het voormalige kasteel, dat vandaag de dag een Rijksmonument is, en haar omgeving met groot respect voor het verleden. Overal in en rondom het voormalige kasteel zie je sporen van vroeger. Oude tegels, gewelven en een toren boven op het dak. In deze historische rijkdom van Lopikerkapel verrijst nu een hof om te wonen, met negen ruime, nieuwe eengezinswoningen en betoverende kasteelappartementen in het monument zelf.

"Eigentijds wonen in een bijzondere geschiedenis"

Met de renovatie van Huis te Vliet blazen we het hof weer nieuw leven in. Een hof dat altijd al mensen heeft getrokken, een hof met een kleurrijk historisch verhaal. Van vierkante woontoren naar Ridderhofstad, van buitenhuis met landgoederen naar bedrijvigheid en nu opnieuw een plek om te wonen. De bijzondere kasteelappartementen met hofwoningen eromheen herstellen Huis te Vliet in ere als woonlocatie. De interessante geschiedenis blijft bewaard. Rust, cultuur, natuur. Met uitzicht over de perenboomgaarden. Dat is pas mooi wonen.

"Nieuwbouw met een vleugje geschiedenis"

Het plan voor de nieuwbouw en transformatie in het project Huis te Vliet wordt ontzettend mooi. De geschiedenis, de authentieke details, de natuurrijke omgeving. Een buitenkansje om op een wel heel bijzondere plek te wonen.

 

 

Heb jij belangstelling voor de eengezinswoningen of appartementen? Houd de projectwebsite van Huis te Vliet in de gaten.

huistevliet.nl