Sluit Sluit

Zullen we kennismaken?


Heb je een algemene vraag of ben je nieuwsgierig naar ons geworden?
Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Melding maken
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Melding

Ben je huurder en heb je een vraag of wil je een melding maken? Wij staan voor je klaar! We maken onderscheid tussen urgente en minder urgente meldingen.


Minder urgente meldingen

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het formulier hiernaast invullen. We nemen dan binnen één werkdag contact met je op.


Urgente meldingen tijdens kantooruren

Voor urgente zaken en spoedmeldingen zijn wij van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 030 – 204 50 14. Spoedmeldingen zijn reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend, denk hierbij aan een lekkage, gaslek of liftstoring.


Urgente meldingen buiten kantooruren
Buiten kantooruren kunnen urgente meldingen worden doorgegeven aan JBA Security. Zij zijn bereikbaar via 030 – 204 50 14..

 • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Indien mogelijk, graag een foto toevoegen om je melding te verduidelijken. Dit helpt ons om je melding sneller in behandeling te kunnen nemen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Real Estate Marketeer

Welkom in de wereld van nieuwbouwprojecten en woonconcepten! Wil jij jouw marketing skills inzetten voor het succes van onze vastgoedonderneming? Als onderdeel van onze in-house Studio ben jij hét aanspreekpunt voor jouw collega’s van Bridges Real Estate. Je ondersteunt en adviseert het vastgoedteam in (online) marketingactiviteiten en -projecten die bijdragen aan de verhuur, verkoop en ontwikkeling van onze vastgoedportefeuille. Daarnaast heb je de ruimte om verschillende marketingprojecten voor onze bedrijven op te pakken. Laat die afwisseling maar komen!

Lees verder!

Dit zijn wij

Wij zijn De Studio, het hart van De Wereld van Vermaat. Zo heet ons kantoor, gevestigd op de Maliebaan in Utrecht. Hier bruist het van de energie en is ondernemerschap bijna grijpbaar. Wij investeren met Bridges Real Estate in mooie vastgoedprojecten en via Gate Invest in groeiende bedrijven. Onze Studio creëert beleving bij al onze investeringen en projecten. Van (re)branding, employer branding en recruitmentcampagnes tot sales pitches, content marketing, woningverhuur en kantoorconcepten, wij zijn van alle markten thuis. Om Bridges Real Estate nog beter te kunnen ondersteunen, zoeken wij een real estate marketeer die De Studio (9 fte) komt versterken.
Solliciteer hier!

 

Dit ga je doen

Creaties voor het leven. Daar draag jij elke dag aan bij. Jouw doelstelling? De zichtbaarheid van Bridges Real Estate vergroten, onze projecten in de markt zetten, leads optimaliseren en beleving toevoegen aan ons vastgoed. Marketingplannen opstellen voor de verhuur van onze appartementen, verhuurpitches maken voor ons commercieel vastgoed of beleving toevoegen aan een bewonersbijeenkomst voor een groot ontwikkelproject? Jij regelt het.
Solliciteer hier!

 

 

Jouw rol in het kort

 • Je bent de schakel tussen De Studio en onze vastgoedafdeling en coördineert alle vastgoedaanvragen en -projecten van begin tot eind, met een strakke planning en een duidelijk projectplan.
 • Je schrijft marketingplannen voor vastgoedprojecten en rolt deze uit, samen met jouw collega’s van De Studio en Bridges Real Estate.
 • Van wonen en winkelen tot high-end kantoren: samen met het creatieve team denk je marktgerichte vastgoedconcepten uit en lanceer je deze.
 • Je analyseert en rapporteert de (online) resultaten van jouw marketingactiviteiten.
 • Je schrijft duidelijke briefings en schakelt met het creatieve team om jouw plannen visueel te vertalen.
 • Je schakelt tussen interne afdelingen en onderhoudt goed contact met externe partijen, zoals makelaars, renderpartijen, perscontacten, etc.
 • Inspiratie? Say no more! Jij houdt de vastgoedtrends nauwlettend in de gaten en komt dagelijks met nieuwe ideeën en inzichten.
 • Je springt bij op uiteenlopende marketingprojecten voor onze portfoliobedrijven.

 

Dit ben jij

 • Communicatief. Je zoekt continu de verbinding en schakelt tussen verschillende teams.
 • Een typische ‘T-shaped professional’. Je bent een specialistische generalist.
 • Een gestructureerde regelaar. Overzicht, planning en plannen: daar hou jij van!
 • Creatief. Marktgericht out-of-the-box denken, dat past jou wel.
 • Commercieel. Je begrijpt de doelstellingen van ons vastgoedbedrijf en werkt hier graag proactief aan mee.
 • Een stevige gesprekspartner. Je weet waar je het over hebt en weet te inspireren.

 

Dit heb jij

   • Een heerlijke dosis humor en energie voor 10.
   • 3-5 jaar ervaring in real estate marketing
   • De drive om morgen beter te zijn dan vandaag. Net als wij!
   • Een scherpe pen die foutloos Nederlands en Engels schrijft.
   • Je woont in of vlakbij Utrecht

 

Dit krijg je van ons

   • Een uitdagende rol waarin je verantwoordelijk bent voor je eigen succes. Hoe wil jij groeien?
   • De kans je verder te ontwikkelen op verschillende gebieden (vastgoed en bedrijven in uiteenlopende sectoren).
   • Een prachtige werkplek in het mooiste kantoor van Nederland, in hartje Utrecht. Hier werken 50 enthousiaste collega’s uit verschillende disciplines samen.
   • Een gezellige, open werksfeer waar iedere dag anders is.
   • Een mooi salaris waar je blij van wordt.
   • Vrijmibo’s op ons zonnige terras, potjes pingpong met je collega’s en gezellige uitjes met het hele team!

 

Dit zijn wij

Ons kantoor heet De Wereld Van Vermaat: family office van de familie Vermaat en gevestigd in hartje Utrecht. Wij investeren via Bridges Real Estate in veelbelovend vastgoed en met ons investeringsfonds Gate Invest in groeiende bedrijven. Onze mooie organisatie kwam tot stand in 2016, na de verkoop van Vermaat Groep. We blijven snel groeien en er komen veel nieuwe uitdagingen op ons af. Dat vraagt om hulptroepen binnen ons finance team! Groei je mee?

Zijn wij een match? Let’s meet!

 • Toegestane bestandstypen: docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
 • Toegestane bestandstypen: docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.

Ben jij enthousiast over de vacature en deel jij ons DNA? Wij willen je graag leren kennen. De koffie staat klaar!

Solliciteer direct via f.kruisdijk@wereldvanvermaat.nl.

Heb je vragen over de vacature? Bel ons op 030-20 45 014 en vraag naar Floor.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.