Sluit Sluit

Zullen we kennismaken?


Heb je een algemene vraag of ben je nieuwsgierig naar ons geworden?
Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Melding maken
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Melding

Ben je huurder en heb je een vraag of wil je een melding maken? Wij staan voor je klaar! We maken onderscheid tussen urgente en minder urgente meldingen.


Minder urgente meldingen

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het formulier hiernaast invullen. We nemen dan binnen één werkdag contact met je op.


Urgente meldingen tijdens kantooruren

Voor urgente zaken en spoedmeldingen zijn wij van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 030 – 204 50 14. Spoedmeldingen zijn reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend, denk hierbij aan een lekkage, gaslek of liftstoring.


Urgente meldingen buiten kantooruren
Buiten kantooruren kunnen urgente meldingen worden doorgegeven aan JBA Security. Zij zijn bereikbaar via 030 – 204 50 14..

 • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Indien mogelijk, graag een foto toevoegen om je melding te verduidelijken. Dit helpt ons om je melding sneller in behandeling te kunnen nemen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Asset Manager

Ben jij commercieel, hands-on en vol energie? Heb je minimaal 5 jaar ervaring binnen het vastgoed? Wil je werken bij een ondernemend vastgoedbedrijf, waar alleen het beste goed genoeg is? Dan drinken we graag een kop koffie met je.

Lees verder!

Jouw rol in het kort

Bij Bridges Real Estate houden we van aandacht. Goed contact met de huurders en relaties is wat ons onderscheidt. Die extra aandacht ben jij gewend te geven, omdat je inziet dat dit belangrijk is voor het behalen van een goed rendement.

Als Asset Manager BOG bij Bridges Real Estate beheer je jouw eigen portefeuille zelfstandige kantoorruimten en die van ons serviced-office concept ‘Complex Offices’, retailen bedrijfsruimten in en rondom Utrecht. Je zorgt ervoor dat ze altijd verhuurd zijn en controleert het gehele proces hiervan. Jij vindt de perfecte nieuwe huurders, in samenwerking met makelaars, die jij aanstuurt en met wie je een goede relatie onderhoudt. Bezichtigingen zijn bij jou tot in de puntjes verzorgd. De huurovereenkomst stel je vervolgens snel en foutloos op.

 

Dit ga je doen

 • Als eerste aanspreekpunt voor gebruikers ben jij verantwoordelijk voor de verhuur van de zelfstandige kantoorruimten, de Complex Offices en retail- en bedrijfsruimten in de stad en regio Utrecht;
 • Je screent kandidaat-huurders en beoordeelt hun kredietwaardigheid;
 • Je bezichtigt met kandidaat-huurders hun nieuwe werkplek en informeert hen over het verhuurproces;
 • Je voert onderhandelingen over het afsluiten, wijzigen of verlengen van huurovereenkomsten;
 • Jij denkt in mogelijkheden. Als relatiemanager denk je mee over het verbeteren van onze dienstverlening;
 • Als netwerker ben je sterk in het leggen en onderhouden van contacten;
 • Als interne sparringpartner adviseer je collega’s over het optimaliseren van de verhuurmogelijkheden, leegstand en huurprijzen;
 • Je zorgt na een voltooide transactie met een huurder, voor een goede overdracht van jouw werkzaamheden aan de collega’s van beheer. Het is uiteindelijk teamwork.

 

Dit ben of heb jij

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • 5 – 6 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een eerste baan als trainee waarin je in de breedte kennis hebt kunnen maken met de vastgoedmarkt. Aanvullende werkervaring in een 2e of 3e baan als Leasing Manager of Asset Manager is een pré;
 • Kennis van de Utrechtse vastgoedmarkt is ook een pré;
 • Je bent ondernemend. Je ziet kansen, je neemt hierin verantwoordelijkheid en je pakt ook nog even dat mailtje op in de avond of op zaterdag om het juiste resultaat te bereiken;
 • Je bent in staat om deuren te openen en relaties op te bouwen die de organisatie verder kan brengen;
 • Je bent enthousiast en neemt initiatief. Bent leergierig en ambitieus;
 • Je kunt uitstekend communiceren en bent goed in het maken van contact;
 • Bij voorkeur woonachtig in (de omgeving) Utrecht.

 

Dit krijg je van ons

 • Een fulltime functie (40 uur per week).
 • Een team van enthousiaste collega’s die plezier hebben in hun werk.
 • Een dynamische werkomgeving met alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Een prachtige werkplek in hartje Utrecht, op de Maliebaan.
 • Vrijmibo’s en gezellige uitjes met het team!

 

Dit zijn wij

We zijn een ontwikkelende vastgoedbelegger, gevestigd in hartje Utrecht en onderdeel van een succesvolle family office. Wij creëren en beheren gewilde plekken waar mensen graag wonen en werken: creaties voor het leven! Het team bestaat uit 10 collega’s. We zijn ondernemend, hecht en vol energie! In het prachtige kantoor aan de Maliebaan voelen we ons thuis, en hebben we alle kennis en expertise in huis. We geloven namelijk dat niemand beter voor ons vastgoed kan zorgen dan wij zelf. We schakelen snel, zijn kapitaalkrachtig en hebben met ons ondernemersgevoel vaak nét een beetje meer lef.

 

 

Zijn wij een match? Let’s meet!

 • Toegestane bestandstypen: docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
 • Toegestane bestandstypen: docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.

Heb je vragen over het profiel of de functie, bel dan met Jacinta Akerboom of Martijn Bremmer via 030 – 204 50 14 of stuur een e-mail naar: j.akerboom@bridgesre.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.