Sluit Sluit

Zullen we kennismaken?


Heb je een algemene vraag of ben je nieuwsgierig naar ons geworden?
Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Melding maken
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Melding

Ben je huurder en heb je een vraag of wil je iets laten repareren? Dan kun je dat melden bij je beheerder. We maken onderscheid tussen urgente- en minder urgente meldingen.

Is Bridges Real Estate je beheerder?

Minder urgente meldingen

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het formulier hiernaast invullen. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op.


Urgente meldingen

Bij hoge nood kun je een spoedmelding maken door te bellen. Dit kun je doen voor reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend. Denk hierbij aan een lekkage, gaslek of liftstoring. Maandag t/m vrijdag zijn we van 08.30 – 17.00 uur bereikbaar via 030 – 204 50 14.

Is Wooncompany je beheerder?

Huurders in Den Haag kunnen terecht bij vastgoedbeheerder Wooncompany. Dit is je aanspreekpunt voor urgente én minder urgente meldingen. Wooncompany is bereikbaar per e-mail via beheer@wooncompany.nl en telefonisch van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur via 070 – 346 87 76.

Spoedmeldingen buiten kantooruren

Als je buiten kantooruren een urgente melding wilt maken, kun je bellen naar JBA Security via 030 – 225 30 31.

 • Indien mogelijk, graag een foto toevoegen om je melding te verduidelijken. Dit helpt ons om je melding sneller in behandeling te kunnen nemen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Technisch property manager

Uitdaging? Jij denkt in oplossingen. Voor onze huurders ben jij zichtbaar. Samen met jouw collega’s van team beheer zorg je ervoor dat onze huurders maximaal tevreden zijn. Van het verhelpen van een lekkage tot het voorbereiden en toezicht houden op een grootschalige renovatie of verduurzaming van onze wooncomplexen. Met jou in ons team verloopt alles vlekkeloos! Onze portefeuille en ons team groeit. Groei jij met ons mee?

Lees verder!

Jouw rol in het kort

Als technisch property manager bij Bridges Real Estate is iedere dag anders! Je onderhoudt samen met je collega’s op kantoor een goede relatie met onze huurders, leveranciers en andere stakeholders van onze projecten, zoals omwonenden. Je bent regelmatig op onze locaties te vinden om te horen wat er speelt bij onze huurders of om leveranciers te begeleiden. Onze huurders? Die zijn hartstikke tevreden!

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?  Solliciteer hier!

 

Dit ga je doen

Wij zijn een servicegerichte organisatie, betrokken bij ons vastgoed en bij onze huurders. Goed en persoonlijk contact is wat ons onderscheidt. En dat is ook precies waar jij voor staat! Huurders voelen zich gehoord en geholpen bij jou.
Dit is wat je gaat doen:

 • Je bent verantwoordelijk voor het bouwkundige en (installatie)technische beheer van onze portefeuille.
 • Je vraagt offertes aan voor onderhoud(swerkzaamheden), beoordeelt ze nauwkeurig en verstrekt de opdracht.
 • Je bereidt renovaties en verbouwingen heel precies voor en houdt toezicht op de uitvoering. Dat gaat soepel!
 • Wat er speelt bij onze huurders? Jij zit er bovenop! Je bent regelmatig op locatie bij onze gebouwen. Ook om een leverancier te begeleiden, bijvoorbeeld bij een inventarisatie voor het opstellen van een offerte of bij het uitvoeren van werkzaamheden.
 • Hoe ons vastgoed nog beter kan? Jij signaleert technische verbeteringen en adviseert hierover. Zo blijft onze vastgoedportefeuille altijd in optimale staat!
 • Je levert jouw bijdrage aan de continue verbetering van onze beheerprocessen, huurderstevredenheid en duurzaamheid van onze vastgoedportefeuille. Samen gaan we vooruit!

 

Dit ben of heb jij

 • Een afgeronde technische mbo- of hbo-opleiding met 1 tot 3 jaar relevante werkervaring (bouwkunde, facility management, werktuigbouwkunde, etc.).
 • Je bent pragmatisch ingesteld en hebt voor elke uitdaging een oplossing.
 • De allerbeste service? Daar sta en ga jij voor!
 • Je bent flexibel, ondernemend en neemt verantwoordelijkheid.
 • Je bent communicatief en sociaal vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent enthousiast en neemt Bent leergierig en ambitieus.
 • Bij voorkeur ben je woonachtig in (omgeving) Utrecht.

 

Dit krijg je van ons

 • Een fulltime functie (40 uur per week).
 • Een team van enthousiaste collega’s die net als jij het beste uit zichzelf halen.
 • Een dynamische werkomgeving met alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Een prachtige werkplek in hartje Utrecht, op de Maliebaan!
 • Vrijmibo’s op ons zonnige terras en gezellige uitjes met het team!

 

Dit zijn wij

Bridges Real Estate is een ontwikkelende vastgoedbelegger, gevestigd in hartje Utrecht en onderdeel van een succesvolle family office. Wij creëren en beheren gewilde plekken waar mensen graag wonen en werken: creaties voor het leven! Ons team bestaat uit 10 collega’s. We zijn ondernemend, hecht en vol energie! In ons prachtige kantoor aan de Maliebaan voelen wij ons thuis, en hebben we alle kennis en expertise in huis. We geloven namelijk dat niemand beter voor ons vastgoed kan zorgen dan wij zelf. We schakelen snel, zijn kapitaalkrachtig en hebben met ons ondernemersgevoel vaak nét een beetje meer lef.

Ons vastgoed is altijd in beweging. Jij ook? Wij zoeken iemand die niet kan stilzitten. Iemand die ons helpt om onze huurders de allerbeste service te bieden. Zo gaan we samen voor de hoogste klanttevredenheid!

Zijn wij een match? Let’s meet!

 • Toegestane bestandstypen: docx, pdf.
 • Toegestane bestandstypen: docx, pdf.

Heb je vragen over het profiel of de functie, bel dan met Jacinta Akerboom of Martijn Bremmer via 030 – 204 50 14 of stuur een e-mail naar j.akerboom@bridgesre.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.