Sluit Sluit

Zullen we kennismaken?


Heb je een algemene vraag of ben je nieuwsgierig naar ons geworden?
Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Melding maken
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Melding

Ben je huurder en heb je een vraag of wil je iets laten repareren? Dan kun je dat melden bij je beheerder. We maken onderscheid tussen urgente- en minder urgente meldingen.

Is Bridges Real Estate je beheerder?

Minder urgente meldingen

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het formulier hiernaast invullen. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op.


Urgente meldingen

Bij hoge nood kun je een spoedmelding maken door te bellen. Dit kun je doen voor reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend. Denk hierbij aan een lekkage, gaslek of liftstoring. Maandag t/m vrijdag zijn we van 08.30 – 17.00 uur bereikbaar via 030 – 204 50 14.

Is Wooncompany je beheerder?

Huurders in Den Haag kunnen terecht bij vastgoedbeheerder Wooncompany. Dit is je aanspreekpunt voor urgente én minder urgente meldingen. Wooncompany is bereikbaar per e-mail via beheer@wooncompany.nl en telefonisch van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur via 070 – 346 87 76.

Spoedmeldingen buiten kantooruren

Als je buiten kantooruren een urgente melding wilt maken, kun je bellen naar JBA Security via 030 – 225 30 31.

 • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Indien mogelijk, graag een foto toevoegen om je melding te verduidelijken. Dit helpt ons om je melding sneller in behandeling te kunnen nemen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Verhuur makelaar (wonen)

Ben jij een commerciële topper, hands-on en vol energie? Ben je een paar jaar actief in de makelaardij en toe aan een andere uitdaging? Onze portefeuille en ons team van gedreven collega’s groeit!
Groei jij met ons mee?

Lees verder!

Jouw rol in het kort

Als verhuurmakelaar bij Bridges Real Estate beheer je jouw eigen portefeuille woningen in en rondom Utrecht. Je zorgt ervoor dat ze altijd verhuurd zijn en zit bovenop het hele proces. Leegstand? Dat komt niet voor in jouw woordenboek. Jij vindt altijd de perfecte nieuwe huurders. In samenwerking met makelaars, waarmee jij een goede relatie onderhoudt. Bezichtigingen zijn bij jou tot in de puntjes verzorgd. De huurovereenkomst stel je vervolgens snel en foutloos op.

Enthousiast geworden? Solliciteer hier!

 

Dit ga je doen

Wij houden van aandacht. Goed contact met onze huurders en relaties is wat ons onderscheidt. En dat is precies hoe jij bent als persoon! Jouw aanpak? Persoonlijk en betrokken. Door jouw vlotte babbel en energie werken makelaars graag met je samen. Huurders voelen zich gehoord en geholpen. Wat je precies gaat doen:

 • Als eerste aanspreekpunt voor gebruikers ben jij verantwoordelijk voor de verhuur van onze woningen in de stad en regio Utrecht.
 • Je screent kandidaat-huurders en beoordeelt hun kredietwaardigheid. Geschikt? Dan plan je meteen een bezichtiging!
 • Je bezichtigt met kandidaat-huurders hun nieuwe thuis en informeert hen over het verhuurproces. Al hun vragen kunnen ze bij jou kwijt!
 • Je stelt snel en moeiteloos huurovereenkomsten op en coördineert het verdere proces. Van ondertekening tot sleuteloverdracht en alles ertussenin!
 • Bij de sleuteloverdracht zorg je voor een goede vastlegging in een proces-verbaal van oplevering. Er is niets dat jij over het hoofd ziet!
 • Jij denkt in mogelijkheden. Als relatiemanager denk je mee over het verbeteren van onze dienstverlening. Kansen zie je in de verte al aankomen.
 • Als interne sparringpartner adviseer je collega’s over het optimaliseren van onze verhuurmogelijkheden, leegstand en huurprijzen.

 

Dit ben of heb jij

 • Mbo- of hbo-diploma met 1 tot 2 jaar relevante werkervaring (richting vastgoed of makelaardij is een pré).
 • De allerbeste service? Daar sta en ga jij voor. Je ontzorgt onze huurders in alles wat ze nodig hebben.
 • Je bent enthousiast, representatief en neemt initiatief. Bent leergierig en ambitieus. Alleen het beste resultaat is goed genoeg.
 • Je bent ondernemend, oplossingsgericht en neemt verantwoordelijkheid.
 •  

  Dit krijg je van ons

  • Werkweek van 32 – 40 uur.
  • Een team van gedreven en enthousiaste collega’s die plezier hebben in hun werk.
  • Een gezellige, open werksfeer waar iedere dag anders is.
  • Een dynamische werkomgeving met alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Een prachtige werkplek in het mooiste kantoor van Nederland, op de Maliebaan, in hartje Utrecht.
  • Vrijmibo’s op ons zonnige terras, potjes pingpong met collega’s en gezellige uitjes met het hele team!

   

  Dit zijn wij

  Bridges Real Estate is een ontwikkelende vastgoedbelegger, gevestigd in hartje Utrecht en onderdeel van een succesvolle family office. Wij creëren en beheren gewilde plekken waar mensen graag wonen en werken: creaties voor het leven! Ons team bestaat uit 10 collega’s. We zijn ondernemend, hecht en vol energie! In ons prachtige kantoor aan de Maliebaan voelen wij ons thuis, en hebben we alle kennis en expertise in huis. We geloven namelijk dat niemand beter voor ons vastgoed kan zorgen dan wij zelf. We schakelen snel, zijn kapitaalkrachtig en hebben met ons ondernemersgevoel vaak nét een beetje meer lef.

  Ons vastgoed is altijd in beweging. Jij ook? Wij zoeken iemand die niet kan stilzitten. Iemand die ons helpt de ene na de andere huurder binnen te trekken. Zo komt ons vastgoed maximaal tot zijn recht!

  Zijn wij een match? Let’s meet!

  • Toegestane bestandstypen: docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • Toegestane bestandstypen: docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.

  Heb je vragen over het profiel of de functie, bel dan met Jacinta Akerboom of Martijn Bremmer via 030 – 204 50 14 of stuur een e-mail naar: j.akerboom@bridgesre.nl.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.