Sluit Sluit

Zullen we kennismaken?


Heb je een algemene vraag of ben je nieuwsgierig naar ons geworden?
Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Melding maken
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Melding

Ben je huurder en heb je een vraag of wil je iets laten repareren? Dan kun je dat melden bij je beheerder. We maken onderscheid tussen urgente- en minder urgente meldingen.

Is Bridges Real Estate je beheerder?

Minder urgente meldingen

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het formulier hiernaast invullen. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op.


Urgente meldingen

Bij hoge nood kun je een spoedmelding maken door te bellen. Dit kun je doen voor reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend. Denk hierbij aan een lekkage, gaslek of liftstoring. Maandag t/m vrijdag zijn we van 08.30 – 17.00 uur bereikbaar via 030 – 204 50 14.

Is Wooncompany je beheerder?

Huurders in Den Haag kunnen terecht bij vastgoedbeheerder Wooncompany. Dit is je aanspreekpunt voor urgente én minder urgente meldingen. Wooncompany is bereikbaar per e-mail via beheer@wooncompany.nl en telefonisch van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur via 070 – 346 87 76.

Spoedmeldingen buiten kantooruren

Als je buiten kantooruren een urgente melding wilt maken, kun je bellen naar JBA Security via 030 – 225 30 31.

 • Indien mogelijk, graag een foto toevoegen om je melding te verduidelijken. Dit helpt ons om je melding sneller in behandeling te kunnen nemen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

vacature

Project-ontwikkelaar

Ben jij een ervaren, resultaatgerichte projectontwikkelaar met passie voor ruimtelijke ontwikkeling en wil je werken in een team van enthousiaste en gedreven collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Bridges Real Estate is een ontwikkelende vastgoedbelegger gevestigd in Utrecht en onderdeel van een succesvolle family office. Wij creëren en beheren gewilde plekken waar mensen graag wonen en werken. Sinds onze oprichting in 2016 hebben wij een grote vastgoedportefeuille opgebouwd door bestaande portefeuilles over te nemen en projectontwikkelingen te starten. Wij zien kansen en weten deze te benutten, daardoor groeien onze portefeuille én ons team snel. Groei jij met ons mee?

Wat ga je doen?
Als projectontwikkelaar creëer je waarde voor onze vastgoedportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor en hebt de leiding over onze ontwikkelingsactiviteiten. Je hebt financieel en technisch inzicht en bent in staat om de haalbaarheid van een project te toetsen.

Jij zorgt voor een soepel verloop van het gehele traject; van voorbereiding tot de bouw en oplevering van een hoogwaardig woon- of kantoorgebouw. Hiertoe behoort natuurlijk de afstemming tussen ontwerpende/uitvoerende partijen en het houden van regie over het bouwproces. Jij bent de procesregisseur en hebt een positieve drive. Door jouw ervaring ben je een sterke sparringpartner voor collega’s.

 • Je richt je op het ontwikkelen van toekomstbestendig vastgoed;
 • Je structureert projecten en houdt overzicht;
 • Je trekt projecten succesvol van initiatief tot en met de oplevering aan de huurders;
 • Je werkt nauw samen met gemeenten en bent voldoende technisch onderlegd om architecten en adviseurs aan te sturen;
 • Je signaleert marktkansen en zet deze om in spraakmakende projecten;
 • Je werkt zelfstandig en kunt je keuzes goed beargumenteren;
 • Je stelt projectplanningen en kosten-batenanalyses op en bewaakt deze.

Wat breng je mee?

 • Minimaal 8 jaar relevante werkervaring in projectontwikkeling;
 • HBO- of WO-diploma, bij voorkeur richting bouwkunde;
 • Actuele bouwtechnische kennis en interesse in architectuur en duurzaamheid;
 • Je bent enthousiast en initiatiefrijk. Je wilt graag het beste resultaat behalen;
 • Je bent ondernemend en neemt verantwoordelijkheid;
 • Je beschikt over uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?

 • Een team van enthousiaste collega’s;
 • Een dynamische werkomgeving waarin je de kans krijgt om je te ontwikkelen;
 • Prachtige werkplek in hartje Utrecht, op de Maliebaan;
 • Een fulltime functie van 40 uur per week;
 • Vrijmibo’s en gezellige uitjes met het team!

vacature

ZIJN WIJ EEN MATCH? LET’S MEET!

Wij willen jou graag leren kennen! Heb je vragen over het profiel of de functie bel dan met Martijn Bremmer op 030 – 204 50 14 of mail naar m.bremmer@bridgesre.nl

Solliciteer
Close Close

Sollicitatie formulier

Ben jij het talent dat we zoeken?
Yes, that’s me!

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

jobs@bridgesre.nl

 • Toegestane bestandstypen: docx, pdf.
 • Toegestane bestandstypen: docx, pdf.