Sluit Sluit

Zullen we kennismaken?


Heb je een algemene vraag of ben je nieuwsgierig naar ons geworden?
Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Melding maken
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Melding

Ben je huurder en heb je een vraag of wil je iets laten repareren? Dan kun je dat melden bij je beheerder. We maken onderscheid tussen urgente- en minder urgente meldingen.

Is Bridges Real Estate je beheerder?

Minder urgente meldingen

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het formulier hiernaast invullen. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op.


Urgente meldingen

Bij hoge nood kun je een spoedmelding maken door te bellen. Dit kun je doen voor reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend. Denk hierbij aan een lekkage, gaslek of liftstoring. Maandag t/m vrijdag zijn we van 08.30 – 17.00 uur bereikbaar via 030 – 204 50 14.

Is Wooncompany je beheerder?

Huurders in Den Haag kunnen terecht bij vastgoedbeheerder Wooncompany. Dit is je aanspreekpunt voor urgente én minder urgente meldingen. Wooncompany is bereikbaar per e-mail via beheer@wooncompany.nl en telefonisch van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur via 070 – 346 87 76.

Spoedmeldingen buiten kantooruren

Als je buiten kantooruren een urgente melding wilt maken, kun je bellen naar JBA Security via 030 – 225 30 31.

 • Indien mogelijk, graag een foto toevoegen om je melding te verduidelijken. Dit helpt ons om je melding sneller in behandeling te kunnen nemen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Team assistant vastgoed

Jij bent proactief, denkt in oplossingen. Je blinkt uit in structuur en gaat altijd voor het beste resultaat. Een echte teamplayer met focus op de klant, dat ben jij! Tegelijkertijd werken aan verschillende, uiteenlopende werkzaamheden? Als multitasker houd je hiervan! Onze portefeuille en ons team groeit. Groei jij met ons mee?

Lees verder!

Jouw rol in het kort

Als team assistant vastgoed bij Bridges Real Estate is iedere dag anders! Samen met jouw collega’s van team beheer zorg je ervoor dat onze huurders te woord worden gestaan en dat alle meldingen efficiënt worden opgepakt. Jou ontgaat niets! Je bent een duizendpoot, werkt nauwkeurig en houdt perfect overzicht van alle lopende meldingen en projecten. Door de structuur die jij aanbrengt, presteert ons team optimaal. Onze huurders? Die zijn tevreden. Is het druk of is een collega er niet? Dan pak jij het met gemak en plezier over.

Enthousiast geworden? Solliciteer hier!

 

Dit ga je doen

Wij zijn een servicegerichte organisatie, betrokken bij ons vastgoed en bij onze huurders. Goed en persoonlijk contact is wat ons onderscheidt. En dat is ook precies waar jij voor staat! Huurders voelen zich gehoord en geholpen bij jou.
Dit is wat je gaat doen:

 • Je bent een spilfiguur binnen team beheer. Als geen ander weet jij wat er speelt!
 • Met jouw oog voor detail houd jij perfect overzicht over de meldingen van onze huurders. Alles loopt op rolletjes met jou in ons team!
 • Je bent een kei in plannen en organiseren, stelt prioriteiten en biedt onze huurders een uitstekende service.
 • Je kunt snel schakelen en verdeelt taken binnen team beheer, zodat iedereen precies weet wat ze moeten doen. Dat is pas teamwork!
 • Je zorgt ervoor dat acties worden opgevolgd. Deadline? Jij bewaakt de voortgang van gemaakte afspraken en zit er bovenop.
 • Als de schakel tussen team beheer en onze (financiële) administratie, leg jij gemaakte afspraken vast en zorg je voor de financiële afhandeling.
 • Hoe onze processen efficiënter kunnen? Jij denkt in kansen en mogelijkheden. Bij ons krijg je alle ruimte om onze dienstverlening te verbeteren.

 

Dit ben of heb jij

 • Hbo-diploma met 1 tot 3 jaar werkervaring.
 • Jij bent koning(in) structuur en houdt perfect overzicht.
 • Met jouw flexibele mindset kun je snel schakelen.
 • Je bent ondernemend, oplossingsgericht en neemt verantwoordelijkheid.
 • De allerbeste service? Daar sta en ga jij voor!
 • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent enthousiast en neemt initiatief. Leergierig en ambitieus.
 • Bij voorkeur ben je woonachtig in (omgeving) Utrecht.

 

Dit krijg je van ons

 • Een fulltime functie (40 uur per week).
 • Een team van enthousiaste collega’s die net als jij het beste uit zichzelf halen.
 • Een dynamische werkomgeving met alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Een prachtige werkplek in hartje Utrecht, op de Maliebaan!
 • Vrijmibo’s op ons zonnige terras en gezellige uitjes met het team!

 

Dit zijn wij

Bridges Real Estate is een ontwikkelende vastgoedbelegger, gevestigd in hartje Utrecht en onderdeel van een succesvolle family office. Wij creëren en beheren gewilde plekken waar mensen graag wonen en werken: creaties voor het leven! Ons team bestaat uit 10 collega’s. We zijn ondernemend, hecht en vol energie! In ons prachtige kantoor aan de Maliebaan voelen wij ons thuis, en hebben we alle kennis en expertise in huis. We geloven namelijk dat niemand beter voor ons vastgoed kan zorgen dan wij zelf. We schakelen snel, zijn kapitaalkrachtig en hebben met ons ondernemersgevoel vaak nét een beetje meer lef.

Ons vastgoed is altijd in beweging. Jij ook? Wij zoeken iemand die niet kan stilzitten. Iemand die ons helpt om onze huurders de allerbeste service te bieden. Zo gaan we samen voor de hoogste klanttevredenheid!

Zijn wij een match? Let’s meet!

 • Toegestane bestandstypen: docx, pdf.
 • Toegestane bestandstypen: docx, pdf.

Heb je vragen over het profiel of de functie, bel dan met Jacinta Akerboom of Martijn Bremmer via 030 – 204 50 14 of stuur een e-mail naar j.akerboom@bridgesre.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.