Sluit Sluit

Zullen we kennismaken?


Heb je een algemene vraag of ben je nieuwsgierig naar ons geworden?
Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Melding maken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Melding

Ben je huurder en heb je een vraag of wil je een melding maken? Wij staan voor je klaar!


Melding maken

Voor meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het formulier hiernaast invullen. Wij streven ernaar om je – op werkdagen – binnen 24 uur van een reactie te voorzien.


Telefonische bereikbaarheid

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 08.30 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 030 – 204 50 14. Van 13.00 tot 17.00 uur zijn wij alleen voor spoedmeldingen (denk hierbij aan een lekkage of liftstoring) bereikbaar via 06 – 82 07 13 62.

s Avonds, ’s nachts en in weekenden kunnen meldingen die écht niet kunnen wachten tot de volgende dag worden doorgegeven aan JBA Security. Zij zijn bereikbaar via 030 – 225 30 31.

Bij een gaslek of brand, bel direct 112.
  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
    Indien mogelijk, graag een foto toevoegen om je melding te verduidelijken. Dit helpt ons om je melding sneller in behandeling te kunnen nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Een plek om te groeien

Ons aanbod commercieel vastgoed is divers. We hebben kantoren, winkels, horeca en bedrijfsruimten in de steden en regio’s Utrecht, Arnhem en Apeldoorn. We hebben alle ruimte voor ondernemers om succesvol te zijn. Groot of klein, voor vandaag en morgen.

Kantoren

Een werkomgeving die mensen en bedrijven uitdaagt het optimale uit zichzelf te halen. Het ideale kantoor is een plek waar mensen graag komen en elkaar ontmoeten. Een broedplaats voor nieuwe ideeën met ruimte voor samenwerken. Onze kantorenportefeuille varieert van compleet ingerichte flexplekken voor freelancers tot high-end kantoorlocaties voor grotere bedrijven.

Informeer naar het actuele aanbod

Winkels

Een fysieke plek om merken en producten te beleven. Zintuigen worden geprikkeld tijdens een ultiem dagje uit. Winkelen betekent voor veel mensen ontspanning en inspiratie. Struinen door prachtige winkelstraten met monumentale- en moderne panden, is er iets leukers dan dat?

Bedrijfsruimten

Bedrijfsruimten voor op- en overslag van goederen of spraakmakende evenementen. Gewild vastgoed voor uiteenlopende activiteiten, dankzij de perfecte ligging en bereikbaarheid.

Zo ook DE RUIMTE in Utrecht. Een kantoorruimte op maat, met alle faciliteiten die jouw bedrijf nodig heeft. Lichte, ruime vloeren als werkloft of opgedeeld in kleinere ruimtes, DE RUIMTE biedt plek voor 200+ werkplekken. Toekomstbestendig ondernemen is er simpel: het pand wordt gerenoveerd, verduurzaamd en voorzien van moderne technologie. Zo blijf je verzekerd van een eersteklas, betrouwbare locatie.

Huren in de ruimte

Complex offices

Complex is ontstaan vanuit een passie voor vastgoed, hospitality en ondernemen. Alles komt samen in Complex. Wij geven bestaande gebouwen een nieuwe toekomst en verbinden ondernemende professionals met elkaar. Een moderne kantooromgeving, informeel en ongedwongen. Waar ondernemers de ruimte krijgen om te doen waar ze goed in zijn zodat ze hun dromen kunnen realiseren.

lees meer
Complex