Sluit Sluit

Zullen we kennismaken?


Heb je een algemene vraag of ben je nieuwsgierig naar ons geworden?
Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Melding maken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Melding

Ben je huurder en heb je een vraag of wil je iets laten repareren? Dan kun je dat melden bij je beheerder. We maken onderscheid tussen urgente- en minder urgente meldingen.

Is Bridges Real Estate je beheerder?

Minder urgente meldingen

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het formulier hiernaast invullen. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op.


Urgente meldingen

Bij hoge nood kun je een spoedmelding maken door te bellen. Dit kun je doen voor reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend. Denk hierbij aan een lekkage, gaslek of liftstoring. Maandag t/m vrijdag zijn we van 08.30 – 17.00 uur bereikbaar via 030 – 204 50 14.

Is Wooncompany je beheerder?

Huurders in Den Haag kunnen terecht bij vastgoedbeheerder Wooncompany. Dit is je aanspreekpunt voor urgente én minder urgente meldingen. Wooncompany is bereikbaar per e-mail via beheer@wooncompany.nl en telefonisch van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur via 070 – 346 87 76.

Spoedmeldingen buiten kantooruren

Als je buiten kantooruren een urgente melding wilt maken, kun je bellen naar JBA Security via 030 – 225 30 31.

  • Indien mogelijk, graag een foto toevoegen om je melding te verduidelijken. Dit helpt ons om je melding sneller in behandeling te kunnen nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Een plek om te groeien

Ons aanbod commercieel vastgoed is divers. We hebben kantoren, winkels, horeca en bedrijfsruimten in de steden en regio’s Utrecht, Amersfoort en Amsterdam. We hebben alle ruimte voor ondernemers om succesvol te zijn. Groot of klein, voor vandaag en morgen.

Kantoren

Een werkomgeving die mensen en bedrijven uitdaagt het optimale uit zichzelf te halen. Het ideale kantoor is een plek waar mensen graag komen en elkaar ontmoeten. Een broedplaats voor nieuwe ideeën met ruimte voor samenwerken. Onze kantorenportefeuille varieert van compleet ingerichte flexplekken voor freelancers tot high-end kantoorlocaties voor grotere bedrijven.

bekijk aanbod

COMPLEX OFFICES

Wij hebben ons eigen serviced office concept voor flexibele kantoorruimtes. Helemaal op maat voor elk bedrijf. Groot, klein of op de groei: de Complex offices zijn naar wens in te richten. Wij bieden ondernemers ruimte om te doen waar zij goed in zijn. In een sfeervolle, dynamische werkomgeving waar mensen elkaar graag ontmoeten en elkaar inspireren.

Meer Complex

Winkels

Een fysieke plek om merken en producten te beleven. Zintuigen worden geprikkeld tijdens een ultiem dagje uit. Winkelen betekent voor veel mensen ontspanning en inspiratie. Struinen door prachtige winkelstraten met monumentale- en moderne panden, is er iets leukers dan dat?

Horeca

De geur van vers gebrande koffiebonen, het geluid van klinkend servies. Geniet van een heerlijke lunch, een fijne ontmoeting of een dag werken in een energieke omgeving. Eten en drinken buiten de deur is een populaire vrijetijdsbesteding, voor werk en privé.

Bedrijfsruimten

Bedrijfsruimten voor op- en overslag van goederen of spraakmakende evenementen. Gewild vastgoed voor uiteenlopende activiteiten, dankzij de perfecte ligging en bereikbaarheid.