Sluit Sluit

zo zijn we te bereiken

Zullen we kennismaken?
Je bent van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor!

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Storing melden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Storing
melden bij
Bridges
real estate

Ben je een huurder en wil je een melding maken? We maken onderscheid tussen spoedmeldingen en minder urgente meldingen. Spoedmeldingen zijn reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend.

Is het urgent?

Bel ons snel.
Tijdens kantooruren (van 08.30 tot 17.00 uur) zijn wij telefonisch bereikbaar via 030 - 204 5014.

Huur je een woning of commerciële ruimte in Den Haag? Neem dan telefonisch contact op met Wooncompany via 070 – 346 8776.

Buiten kantooruren kunnen urgente meldingen worden doorgegeven aan JBA Beveiliging. JBA Beveiliging is telefonisch bereikbaar via 030 – 225 30 31.

Is het minder urgent?

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@bridgesre.nl. We streven ernaar om je bericht binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Een plek om te groeien

Organisaties en winkeliers

Wij beschikken over een divers aanbod kantoren en winkelruimten in de regio Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Huisvesting voor de optimale performance van winkeliers en organisaties. Ons aanbod kantoren varieert van compleet ingerichte flexplekken voor freelancers tot high-end kantoorlocaties. Met onze winkelruimten bieden we winkeliers een plek om te ondernemen en succesvol te zijn.

Kantoren

Een werkomgeving waar mensen worden uitgedaagd om het optimale uit zichzelf te halen. Het ideale kantoor is een plek waar mensen graag komen en elkaar willen ontmoeten. Een incubator voor nieuwe ideeën met ruimte voor verschillende manieren van werken.

Winkels

Een fysieke plek voor de beleving van merken en producten. Zintuigen worden geprikkeld tijdens een ultiem dagje uit. Winkelen is voor veel mensen een dag van ontspanning en inspiratie. Struinen door prachtige winkelgebieden met monumentale- en moderne winkelpanden.

Horeca

De geur van vers gebrande koffiebonen met een heerlijke lunch. Geniet van fijne ontmoetingen of een dag werken in een energieke omgeving. Eten en drinken buiten de deur is een populaire vrijetijdsbesteding.