Sluit Sluit

Zullen we kennismaken?


Heb je een algemene vraag of ben je nieuwsgierig naar ons geworden?
Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Melding maken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Melding

Ben je huurder en heb je een vraag of wil je een melding maken? Wij staan voor je klaar!


Melding maken

Voor meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het formulier hiernaast invullen. Wij streven ernaar om je – op werkdagen – binnen 24 uur van een reactie te voorzien.


Telefonische bereikbaarheid

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 08.30 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 030 – 204 50 14. Van 13.00 tot 17.00 uur zijn wij alleen voor spoedmeldingen (denk hierbij aan een lekkage of liftstoring) bereikbaar via 06 – 82 07 13 62.

s Avonds, ’s nachts en in weekenden kunnen meldingen die écht niet kunnen wachten tot de volgende dag worden doorgegeven aan JBA Security. Zij zijn bereikbaar via 030 – 225 30 31.

Bij een gaslek of brand, bel direct 112.
  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
    Indien mogelijk, graag een foto toevoegen om je melding te verduidelijken. Dit helpt ons om je melding sneller in behandeling te kunnen nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Ontwikkelen met oog op de toekomst

We dromen en we ontwikkelen. Altijd met het oog op de toekomst. Ons ondernemerschap reikt verder dan het beheren van bestaand vastgoed. We brengen nieuwe dynamiek door (her)ontwikkeling. Ons hart gaat sneller kloppen van authentieke panden, kansrijke transformatieprojecten of dé perfecte ontwikkellocatie.

Met trots laten we onze projecten aan je zien. Ga je mee?

Vrijheidsplein Zeist

Fijn winkelen, wonen én werken op het Vrijheidsplein. In samenwerking met de gemeente Zeist werken wij aan een revitalisatie van het Vrijheidsplein. Als eigenaar van dit winkelcentrum en de woningen erboven zijn wij medeverantwoordelijk voor de beleving van het plein door bewoners, ondernemers en bezoekers. Graag nemen we je mee in onze visie en plannen voor optimalisatie en behoud van een bruisend Vrijheidsplein. Ook de komende jaren.

Lees meer

Nieuwegein

LATONA APARTMENTS

Verscholen achter de prachtige herenhuizen aan de Maliebaan in Utrecht ligt een verrassend hofje. Hier ligt de verborgen schat van de Maliebaan. In dit hofje hebben we een voormalig kantoorpand getransformeerd naar een kleinschalig appartementencomplex met 30 hoogwaardig afgewerkte huurappartementen.

Lees meer

Huurappartementen Nieuwegein

Mae Apartments

Welkom bij Mae Apartments! Een boost voor de wijk Batau-Noord met 66 nieuwe appartementen, op 10 minuten fietsen van het levendige centrum van Nieuwegein. Hier hebben we een fijne plek gecreëerd om te wonen. Voor de starters, voor de dromers. Voor de genieters, van de nieuwe en de oudedag. De appartementen zijn begin 2022 opgeleverd en allemaal succesvol verhuurd. Wil je meer weten over Mae Apartments?

Lees meer

Nieuwegein

VAN ZUYLEN

Welkom in Van Zuylen, een buitengewoon kantoorgebouw aan de Kromme Nieuwegracht 3. Het ligt middenin het centrum van Utrecht, met de bruisende binnenstad om de hoek. Dit bijzondere gebouw was ooit het schitterende winterverblijf van schrijfster Belle van Zuylen. Daarom draagt het ook haar naam. Vandaag de dag is Van Zuylen volledig gerenoveerd met de meest luxe en duurzame voorzieningen (energielabel A+). Toch is de charme van het eeuwenoude rijksmonument behouden gebleven. In dit kantoorpand komen verleden, heden en toekomst moeiteloos samen.

Lees meer

Nieuwegein

PIETERSTRAAT UTRECHT

De historische binnenstad van Utrecht bruist. Voel de energie. Aan de Pieterstraat transformeerden we een bedrijfsmatig pand naar een plek voor wonen met 8 studio’s en 2 appartementen. De perfecte locatie voor young professionals, midden in het centrum van levendigheid.

Lees meer