Sluit Sluit

zo zijn we te bereiken

Zullen we kennismaken?
Je bent van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor!

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Storing melden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Storing
melden bij
Bridges
real estate

Ben je een huurder en wil je een melding maken? We maken onderscheid tussen spoedmeldingen en minder urgente meldingen. Spoedmeldingen zijn reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend.

Is het urgent?

Bel ons snel.
Tijdens kantooruren (van 08.30 tot 17.00 uur) zijn wij telefonisch bereikbaar via 030 - 204 5014.

Huur je een woning of commerciële ruimte in Den Haag? Neem dan telefonisch contact op met Wooncompany via 070 – 346 8776.

Buiten kantooruren kunnen urgente meldingen worden doorgegeven aan JBA Beveiliging. JBA Beveiliging is telefonisch bereikbaar via 030 – 225 30 31.

Is het minder urgent?

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@bridgesre.nl. We streven ernaar om je bericht binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Een nieuwe plek voor jou

dromen en ontwikkelen

We dromen en we ontwikkelen. Altijd met het oog op de toekomst. Ons ondernemerschap reikt verder dan het exploiteren van bestaand vastgoed. We brengen nieuwe dynamiek in bestaand vastgoed door (her-)ontwikkeling. Met trots laten we onze projecten aan je zien.

HUIS TE VLIET LOPIKERKAPEL

In Lopikerkapel ligt voormalig kasteel Huis te Vliet. In deze historische rijkdom van Lopikerkapel verrijst nu een hof om te wonen, met negen ruime, nieuwe eengezinswoningen en betoverende appartementen in het monument zelf.

Lees meer

Utrecht

DUKATENBURG NIEUWEGEIN

Een nieuwe boost voor de wijk Batau-Noord met een nieuw te ontwikkelen woningbouwproject, op 10 minuten fietsen van het levendige centrum van Nieuwegein. Samen met ons ontwerpteam werken we aan de uitwerking van onze ideeën voor een nieuw wooncomplex. We realiseren een comfortabele plek, met woonplezier voor verschillende leeftijden.

Lees meer

PIETERSTRAAT UTRECHT

De historische binnenstad van Utrecht bruist. Voel de energie. Aan de Pieterstraat transformeren we een bedrijfsmatig pand naar een plek voor wonen met 8 studio’s en 2 appartementen. De perfecte locatie voor starters en woningdelers, midden in het centrum van levendigheid.

Lees meer

Huidekoper Amsterdam

In een zijstraat van de Weteringsschans, in het hart van Amsterdam, ligt de Huidekoper. Op deze unieke plek ontwikkelen we een leegstaand kantoorgebouw naar een vijf-sterren business locatie. Huidekoper is een moderne kantoorparel in het hart van Amsterdam.

Lees meer

Utrecht

LATONA APARTMENTS UTRECHT

Verscholen achter de prachtige herenhuizen aan de Maliebaan in Utrecht ligt een verrassend hofje. Hier komt de verborgen schat van de Maliebaan. We transformeren het kantoorpand in dit hofje naar een kleinschalig appartementencomplex met 30 hoogwaardig afgewerkte huurappartementen.

Lees meer