Sluit Sluit

Zullen we kennismaken?


Heb je een algemene vraag of ben je nieuwsgierig naar ons geworden?
Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Melding maken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Melding

Ben je huurder en heb je een vraag of wil je iets laten repareren? Dan kun je dat melden bij je beheerder. We maken onderscheid tussen urgente- en minder urgente meldingen.

Is Bridges Real Estate je beheerder?

Minder urgente meldingen

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het formulier hiernaast invullen. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op.


Urgente meldingen

Bij hoge nood kun je een spoedmelding maken door te bellen. Dit kun je doen voor reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend. Denk hierbij aan een lekkage, gaslek of liftstoring. Maandag t/m vrijdag zijn we van 08.30 – 17.00 uur bereikbaar via 030 – 204 50 14.

Is Wooncompany je beheerder?

Huurders in Den Haag kunnen terecht bij vastgoedbeheerder Wooncompany. Dit is je aanspreekpunt voor urgente én minder urgente meldingen. Wooncompany is bereikbaar per e-mail via beheer@wooncompany.nl en telefonisch van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur via 070 – 346 87 76.

Spoedmeldingen buiten kantooruren

Als je buiten kantooruren een urgente melding wilt maken, kun je bellen naar JBA Security via 030 – 225 30 31.

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
    Indien mogelijk, graag een foto toevoegen om je melding te verduidelijken. Dit helpt ons om je melding sneller in behandeling te kunnen nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Ontwikkelen met oog op de toekomst

We dromen en we ontwikkelen. Altijd met het oog op de toekomst. Ons ondernemerschap reikt verder dan het beheren van bestaand vastgoed. We brengen nieuwe dynamiek door (her)ontwikkeling. Ons hart gaat sneller kloppen van authentieke panden, kansrijke transformatieprojecten of dé perfecte ontwikkellocatie.

Met trots laten we onze projecten aan je zien. Ga je mee?

Nieuwegein

VAN ZUYLEN

Welkom in Van Zuylen, een buitengewoon kantoorgebouw aan de Kromme Nieuwegracht 3. Het ligt middenin het centrum van Utrecht, met de bruisende binnenstad om de hoek. Dit bijzondere gebouw was ooit het schitterende winterverblijf van schrijfster Belle van Zuylen. Daarom draagt het ook haar naam. Vandaag de dag is Van Zuylen volledig gerenoveerd met de meest luxe en duurzame voorzieningen. Toch is de charme van het eeuwenoude rijksmonument behouden gebleven. In dit kantoorpand komen verleden, heden en toekomst moeiteloos samen.

Lees meer

Huurappartementen Nieuwegein

DUKATENBURG NIEUWEGEIN

Welkom bij Mae Apartments! Een boost voor de wijk Batau-Noord met 66 nieuwe appartementen, op 10 minuten fietsen van het levendige centrum van Nieuwegein. Hier hebben we een fijne plek gecreëerd om te wonen. Voor de starters, voor de dromers. Voor de genieters, van de nieuwe en de oudedag. De appartementen zijn begin 2022 opgeleverd en allemaal succesvol verhuurd. Wil je meer weten over Mae Apartments?

Lees meer

HUIDEKOPER AMSTERDAM

Huidekoper; een high-end kantoorgebouw middenin het bruisende stadscentrum van Amsterdam. Deze eyecatcher is in 2018 en 2019 volledig gerenoveerd naar een moderne en duurzame werkomgeving voor kantoorgebruikers van de toekomst.

Lees meer

HUIS TE VLIET LOPIKERKAPEL

In Lopikerkapel ligt voormalig kasteel Huis te Vliet. In deze historische rijkdom van Lopikerkapel is een hof verrezen om te wonen, met negen ruime, nieuwe eengezinswoningen en betoverende appartementen in het monument zelf.

Lees meer

PIETERSTRAAT UTRECHT

De historische binnenstad van Utrecht bruist. Voel de energie. Aan de Pieterstraat transformeerden we een bedrijfsmatig pand naar een plek voor wonen met 8 studio’s en 2 appartementen. De perfecte locatie voor young professionals, midden in het centrum van levendigheid.

Lees meer