Sluit Sluit

zo zijn we te bereiken

Zullen we kennismaken?
Je bent van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor!

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Storing melden
  • Voeg hier een foto van de schade/storing toe.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Storing
melden bij
Bridges
real estate

Ben je een huurder en wil je een melding maken? We maken onderscheid tussen spoedmeldingen en minder urgente meldingen. Spoedmeldingen zijn reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend.

Is het urgent?

Bel ons snel.
Tijdens kantooruren (van 08.30 tot 17.00 uur) zijn wij telefonisch bereikbaar via 030 - 204 5014.

Huur je een woning of commerciële ruimte in Den Haag? Neem dan telefonisch contact op met Wooncompany via 070 – 346 8776.

Buiten kantooruren kunnen urgente meldingen worden doorgegeven aan JBA Security. JBA Security is telefonisch bereikbaar via 030 – 225 30 31.

Is het minder urgent?

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je een e-mail sturen naar beheer@bridgesre.nl. We streven ernaar om je bericht binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Over ons

Onze visie

Vastgoed is overal om ons heen. Bewust of onbewust speelt vastgoed een belangrijke rol in ons leven. Voor bezoekers en bewoners is vastgoed meer dan een gebouw. Het is een plek waar doelen worden gerealiseerd en dromen waargemaakt. Het is ons doel om gewilde plekken te creëren en exploiteren voor nu en de toekomst. Wij geloven dat we de waarde van onze vastgoedportefeuille kunnen optimaliseren door het creëren van gewilde plekken voor eindgebruikers. Dit doen wij door de wensen van onze gebruikers centraal te stellen.

Onze activiteiten

investeren

Investeren

We investeren in vastgoed door de aankoop van individueel vastgoed en de overname van bestaande portefeuilles en kansrijke grondposities. We richten ons op diversificatie in ons vastgoedportfolio.

Ontwikkelen

We blazen nieuw leven in bestaande gebouwen door renovatie en (her-)ontwikkeling. Door onze conceptuele benadering kunnen wij de kwaliteit van onze objecten vergroten en de waarde ervan optimaliseren. We creëren niet alleen een product, we creëren een beleving.

Exploiteren

Onder eigen regie doen wij het asset- en propertymanagement van de objecten die in ons bezit zijn. In ons streven naar tevreden eindgebruikers kunnen we de waarde van onze objecten verhogen door nauwe betrokkenheid bij onze vastgoedobjecten en de lokale markt.

Creatief

Trots

Ondernemend

Samenwerken

Enthousiast

Trots en ondernemerschap zit in ons DNA. We zien kansen én weten deze te benutten. Dat maakt ons trots op ons team en op onze successen. Het is onze ambitie om met enthousiasme en in duurzame samenwerking met onze partners ultieme doelen te behalen. Wat ons uniek maakt? We zijn creatief. Verbeeldingskracht in combinatie met een diepgeworteld realiteitsgevoel is het belangrijkste gereedschap van onze creativiteit. We zijn nieuwsgierig en ontdekken graag nieuwe kansen. Elke dag opnieuw.

werken bij

Zullen we kennis maken

Bridges Real Estate is in 2016 gestart. Inmiddels hebben we een grote portefeuille opgebouwd door bestaande portefeuilles over te nemen en door projectontwikkelingen te starten. We hebben alle kennis en expertise in huis. Met een team van ervaren collega’s kunnen we snel schakelen. We zijn financieel daadkrachtig en hebben met ons ondernemersgevoel vaak net een beetje meer lef. Wij zien kansen én weten deze kansen te benutten.

Je bent van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor!

contact