Sluit Sluit

zo zijn we te bereiken

Zullen we kennismaken?
Je bent van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor!

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Storing melden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Storing
melden bij
Bridges
real estate

Ben je een huurder en wil je een melding maken? We maken onderscheid tussen spoedmeldingen en minder urgente meldingen. Spoedmeldingen zijn reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend.

Is het urgent?

Bel ons snel.
Tijdens kantooruren (van 08.30 tot 17.00 uur) zijn wij telefonisch bereikbaar via 030 - 204 5014.

Huur je een woning of commerciële ruimte in Den Haag? Neem dan telefonisch contact op met Wooncompany via 070 – 346 8776.

Buiten kantooruren kunnen urgente meldingen worden doorgegeven aan JBA Beveiliging. JBA Beveiliging is telefonisch bereikbaar via 030 – 225 30 31.

Is het minder urgent?

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@bridgesre.nl. We streven ernaar om je bericht binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Een thuis om in te wonen

bridgeswonen.nl

Starters en empty nesters

Ons woonaanbod bevindt zich in Utrecht, Nieuwegein en Den Haag. We bieden een thuis waar bewoners zichzelf kunnen zijn. Een aantrekkelijke woonomgeving voor starters tot empty nesters met onze gevarieerde portefeuille huurwoningen. Naast ons actuele woningbestand zijn we continu bezig onze portefeuille te vergroten door (her-)ontwikkeling van nieuwe woningen.

Utrecht

REGIO UTRECHT

Wonen in de regio Utrecht, het centrale hart van ons land. Een geliefde omgeving om te wonen, werken en recreëren. Met de kenmerkende Domtoren en goede bereikbaarheid van de stad Utrecht en nabijgelegen steden, zoals Nieuwegein. Wil jij in Utrecht wonen? Bekijk hier ons huuraanbod.

bridgeswonen.nl

Den Haag

Regio Den Haag

Wonen in de regio Den Haag, in internationale allure en het vakantiegevoel nabij. Een omgeving met karakteristieke panden, Paleis Noordeinde en haar sierlijke tuin, het Binnenhof als centrum van de Nederlandse politiek, mooie stranden en de bruisende zee.