Sluit Sluit

Zullen we kennismaken?


Heb je een algemene vraag of ben je nieuwsgierig naar ons geworden?
Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

[email protected]

Melding maken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Melding

Ben je huurder en heb je een vraag of wil je een melding maken? Wij staan voor je klaar!


Melding maken

Voor meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het formulier hiernaast invullen. Wij streven ernaar om je – op werkdagen – binnen 24 uur van een reactie te voorzien.


Telefonische bereikbaarheid

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 08.30 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 030 – 204 50 14. Van 13.00 tot 17.00 uur zijn wij alleen voor spoedmeldingen (denk hierbij aan een lekkage of liftstoring) bereikbaar via 06 – 82 07 13 62.

s Avonds, ’s nachts en in weekenden kunnen meldingen die écht niet kunnen wachten tot de volgende dag worden doorgegeven aan JBA Security. Zij zijn bereikbaar via 030 – 225 30 31.

Bij een gaslek of brand, bel direct 112.
  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
    Indien mogelijk, graag een foto toevoegen om je melding te verduidelijken. Dit helpt ons om je melding sneller in behandeling te kunnen nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Van Zuylen

Welkom in Van Zuylen, een buitengewoon kantoorgebouw aan de Kromme Nieuwegracht 3. Het ligt middenin het centrum van Utrecht, met de bruisende binnenstad om de hoek. Dit bijzondere gebouw was ooit het schitterende winterverblijf van schrijfster Belle van Zuylen. Daarom draagt het ook haar naam. Vandaag de dag is Van Zuylen volledig gerenoveerd met de meest luxe en duurzame voorzieningen (energielabel A+). Toch is de charme van het eeuwenoude rijksmonument behouden gebleven. In dit kantoorpand komen verleden, heden en toekomst moeiteloos samen.

Utrecht Lyceum | l ondernemen | Bridges Real Estate

HET VERHAAL DAT VAN ZUYLEN VERTELT

We gaan terug naar 1740. Het jaar dat Belle van Zuylen werd geboren; Een verlichte vrouw van Franse adel. Een gepassioneerd schrijfster en componiste in haar tijd. In dit winterverblijf schreef ze haar bekende romans en portretten. Hier componeerde en filosofeerde ze. Van novelles tot sonates, Belle’s werk werd vertaald en door kenners zeer gewaardeerd. Een pand met een rijke geschiedenis dat volledig is gerenoveerd, met oog en aandacht voor het verleden. Een buitengewone plek om te werken. 

HISTORISCH KARAKTER, HEDENDAAGS LUXE

Van Zuylen heeft de ruimte om ambities waar te maken, met het comfort dat past bij de professionals van vandaag. Het kantoorpand heeft verschillende ruimten in uiteenlopende groottes, die geschikt zijn voor allerlei manieren van werken: van gezamenlijke brainstorms en inspirerende presentaties tot stille focustijd. Ze nodigen uit om productief te zijn.

Historisch kantoorpand in Utrecht Centrum | Van Zuylen
Utrecht Lyceum | l ondernemen | Bridges Real Estate

HIGHLIGHTS

  • Single tenant locatie met ca 1.110 m2 v.v.o.
  • Perfecte locatie in hartje centrum
  • Authentieke, historische elementen, zoals De Blauwe Kamer
  • Klaar voor de toekomst met energielabel A+
  • Bruisende omgeving

Het biedt de ruimte voor ondernemingen van vandaag, en plannen voor de toekomst. Om samen te werken, om te groeien en te ontwikkelen.

Ik wil meer weten!

Andere projecten