Sluit Sluit

Zullen we kennismaken?


Heb je een algemene vraag of ben je nieuwsgierig naar ons geworden?
Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Melding maken
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Melding

Ben je huurder en heb je een vraag of wil je iets laten repareren? Dan kun je dat melden bij je beheerder. We maken onderscheid tussen urgente- en minder urgente meldingen.

Is Bridges Real Estate je beheerder?

Minder urgente meldingen

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het formulier hiernaast invullen. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op.


Urgente meldingen

Bij hoge nood kun je een spoedmelding maken door te bellen. Dit kun je doen voor reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend. Denk hierbij aan een lekkage, gaslek of liftstoring. Maandag t/m vrijdag zijn we van 08.30 – 17.00 uur bereikbaar via 030 – 204 50 14.

Is Wooncompany je beheerder?

Huurders in Den Haag kunnen terecht bij vastgoedbeheerder Wooncompany. Dit is je aanspreekpunt voor urgente én minder urgente meldingen. Wooncompany is bereikbaar per e-mail via beheer@wooncompany.nl en telefonisch van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur via 070 – 346 87 76.

Spoedmeldingen buiten kantooruren

Als je buiten kantooruren een urgente melding wilt maken, kun je bellen naar JBA Security via 030 – 225 30 31.

 • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Indien mogelijk, graag een foto toevoegen om je melding te verduidelijken. Dit helpt ons om je melding sneller in behandeling te kunnen nemen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Kromme Nieuwegracht

Je bevindt je in hartje Utrecht. Je kijkt om je heen. Je hebt uitzicht op de Domtoren en prachtige grachten. Je bent op loopafstand van het historisch centrum en het centraal station. Precies hier realiseren wij een uniek, high-end kantoor én 12 loftappartementen. Een plek waar dromen worden waargemaakt. Een plek om thuis te komen of comfortabel te werken.

Lees meer!

 

“EEN PAND MET EEN VERHAAL”

We gaan terug naar 1740. Het jaar dat Belle van Zuylen werd geboren, een gepassioneerd schrijfster en componiste. Van novelles tot sonates, Belle’s werk werd vertaald en door kenners zeer gewaardeerd. Wat deze vrouw te maken heeft met ons grachtenpand aan de Kromme Nieuwegracht? Belle bracht hier samen met haar familie de winters door. Een pand met een rijke geschiedenis dat volledig wordt gerenoveerd, met oog en aandacht voor het verleden. Een unieke plek om te werken én te wonen.

Het kantoor De appartementen

“HIGH-END KANTOOR”

Aan de voorzijde staat met trots een Rijksmonument aan de Kromme Nieuwegracht. Hier creëren wij een klassiek, high-end kantoor van circa 1.050 m². Hoewel een monument, voldoet het kantoor aan de huidige eisen en (comfort)wensen. Met haar duurzame opzet heeft het oog voor de wereld waarin we leven. Vanwege de rijke geschiedenis van het gebouw besteden we bij de verbouwing extra aandacht aan het verleden. Door wanden weg te halen, maken we authentieke details weer zichtbaar en herstellen we deze in ere. Precies zoals ze zijn bedoeld.

Wil jij hier werken? Dat begrijpen wij! Kom kijken, we geven je graag een rondleiding. Neem contact met ons op of laat je gegevens achter, dan hoor jij van ons.

Ik wil komen kijken!

“RUIMTE VOOR JOUW BEDRIJF”

 

 • High-end kantoor van circa 1.050 m²
 • Perfecte locatie in hartje centrum
 • Comfortabel & duurzaam
 • Klassieke, authentieke details
 • Bruisende omgeving

Hier is ruimte voor jouw bedrijf, voor vandaag én morgen. Om samen te werken, om te groeien en te ontwikkelen. Maak jij hier jouw ambities waar? Kom langs, met plezier geven we je een rondleiding.

Ik wil een rondleiding!

“PRACHTIGE APPARTEMENTEN”

Aan de achterzijde, aan het Pieterskerkhof, transformeren wij een oud schoolgebouw tot 12 stadsappartementen. Hier is ruimte voor mensen die houden van de energie van de stad en een warm, comfortabel thuis zoeken. De appartementen variëren in grootte van circa 40 tot 85 m² en worden in de vrije sector verhuurd.

Kom jij hier thuis? De inschrijving voor verhuur opent in het najaar van 2021. Ondertussen alles weten over de laatste ontwikkelingen? We houden je graag op de hoogte.

Informeer mij!

“JOUW NIEUWE THUIS"

 

 • 12 stadsappartementen
 • Variërend in grootte van circa 40 tot 85 m²
 • Verhuur in de vrije sector
 • Hartje Utrecht
 • Voel de energie van de stad!

Hier komt iets moois, dat beloven we! Of je hier nu graag wilt wonen of omwonende bent, met enthousiasme vertellen we je over onze plannen en de planning van de werkzaamheden.

Hou me op de hoogte!

Planning

De werkzaamheden zijn in volle gang. In het najaar van 2020 zijn we begonnen. In de zomer van 2021 verwachten we de deuren van het kantoorgebouw te openen, klaar om de nieuwe gebruiker(s) te ontvangen. De woningen worden begin 2022 opgeleverd aan hun bewoners.

CONTACT

Ben je ondernemer en wil je langskomen voor een rondleiding door het kantoor? Je bent van harte welkom. Neem contact met ons op of laat je e-mailadres achter, dan hoor jij van ons.

De inschrijving voor de verhuur van de woningen opent in het najaar van 2021. Laat je e-mailadres achter, dan ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Ons privacystatement lees je hier.

Andere projecten