Sluit Sluit

Zullen we kennismaken?


Heb je een algemene vraag of ben je nieuwsgierig naar ons geworden?
Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Melding maken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Melding

Ben je huurder en heb je een vraag of wil je een melding maken? Wij staan voor je klaar! We maken onderscheid tussen urgente en minder urgente meldingen.


Minder urgente meldingen

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het formulier hiernaast invullen. We nemen dan binnen één werkdag contact met je op.


Urgente meldingen tijdens kantooruren

Voor urgente zaken en spoedmeldingen zijn wij van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 030 – 204 50 14. Spoedmeldingen zijn reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend, denk hierbij aan een lekkage, gaslek of liftstoring.


Urgente meldingen buiten kantooruren
Buiten kantooruren kunnen urgente meldingen worden doorgegeven aan JBA Security. Zij zijn bereikbaar via 030 – 204 50 14..

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
    Indien mogelijk, graag een foto toevoegen om je melding te verduidelijken. Dit helpt ons om je melding sneller in behandeling te kunnen nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Van Zuylen

Welkom in Van Zuylen, een buitengewoon kantoorgebouw aan de Kromme Nieuwegracht 3. Het ligt middenin het centrum van Utrecht, met de bruisende binnenstad om de hoek. Dit bijzondere gebouw was ooit het schitterende winterverblijf van schrijfster Belle van Zuylen. Daarom draagt het ook haar naam. Vandaag de dag is Van Zuylen volledig gerenoveerd met de meest luxe en duurzame voorzieningen (energielabel A+). Toch is de charme van het eeuwenoude rijksmonument behouden gebleven. In dit kantoorpand komen verleden, heden en toekomst moeiteloos samen.

 

Lees meer!

 

“HET VERHAAL DAT VAN ZUYLEN VERTELT”

We gaan terug naar 1740. Het jaar dat Belle van Zuylen werd geboren; Een verlichte vrouw van Franse adel. Een gepassioneerd schrijfster en componiste in haar tijd. In dit winterverblijf schreef ze haar bekende romans en portretten. Hier componeerde en filosofeerde ze. Van novelles tot sonates, Belle’s werk werd vertaald en door kenners zeer gewaardeerd. Een pand met een rijke geschiedenis dat volledig is gerenoveerd, met oog en aandacht voor het verleden. Een buitengewone plek om te werken. 

 

Het kantoor

“HISTORISCH KARAKTER, HEDENDAAGS LUXE”

Van Zuylen heeft de ruimte om ambities waar te maken, met het comfort dat past bij de professionals van vandaag. Het kantoorpand heeft verschillende ruimten in uiteenlopende groottes, die geschikt zijn voor allerlei manieren van werken: van gezamenlijke brainstorms en inspirerende presentaties tot stille focustijd. Ze nodigen uit om productief te zijn.

 

Ik wil komen kijken!

Huren kantoorruimte centrum Utrecht | Van Zuylen
Historisch kantoorpand in Utrecht Centrum | Van Zuylen

HIGHLIGHTS

  • Single tenant locatie met ca 1.110 m2 v.v.o.
  • Perfecte locatie in hartje centrum
  • Authentieke, historische elementen, zoals De Blauwe Kamer
  • Klaar voor de toekomst met energielabel A+
  • Bruisende omgeving

Het biedt de ruimte voor ondernemingen van vandaag, en plannen voor de toekomst. Om samen te werken, om te groeien en te ontwikkelen. Maak jij hier ambities waar? Kom dan eens langs. We geven je met plezier een rondleiding!

 

Ik wil een rondleiding!

DE VERHUUR IS GESTART!

Het kantoor is helemaal verbouwd, vernieuwd en verduurzaamd (energielabel A+) en klaar voor jouw bedrijf om een intrek te nemen. De verhuur van Van Zuylen is dan ook officieel gestart! We nodigen je graag uit om deze bijzondere locatie met eigen ogen te komen bekijken. Mocht je meer informatie willen ontvangen, dan sturen we je graag de brochure met alle achtergrondinformatie van Van Zuylen toe.

 

Ik wil meer informatie ontvangen!

Kantoorpand huren in Utrecht Centrum | Bridges Real Estate

CONTACT

Wil je langskomen voor een rondleiding door Van Zuylen? Je bent van harte welkom. Neem contact met ons op of laat je e-mailadres achter, dan hoor jij van ons.

Ons privacystatement lees je hier.

Andere projecten