Sluit Sluit

Zullen we kennismaken?


Heb je een algemene vraag of ben je nieuwsgierig naar ons geworden?
Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Melding maken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Melding

Ben je huurder en heb je een vraag of wil je iets laten repareren? Dan kun je dat melden bij je beheerder. We maken onderscheid tussen urgente- en minder urgente meldingen.

Is Bridges Real Estate je beheerder?

Minder urgente meldingen

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het formulier hiernaast invullen. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op.


Urgente meldingen

Bij hoge nood kun je een spoedmelding maken door te bellen. Dit kun je doen voor reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend. Denk hierbij aan een lekkage, gaslek of liftstoring. Maandag t/m vrijdag zijn we van 08.30 – 17.00 uur bereikbaar via 030 – 204 50 14.

Is Wooncompany je beheerder?

Huurders in Den Haag kunnen terecht bij vastgoedbeheerder Wooncompany. Dit is je aanspreekpunt voor urgente én minder urgente meldingen. Wooncompany is bereikbaar per e-mail via beheer@wooncompany.nl en telefonisch van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur via 070 – 346 87 76.

Spoedmeldingen buiten kantooruren

Als je buiten kantooruren een urgente melding wilt maken, kun je bellen naar JBA Security via 030 – 225 30 31.

  • Indien mogelijk, graag een foto toevoegen om je melding te verduidelijken. Dit helpt ons om je melding sneller in behandeling te kunnen nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Werken bij

Werken bij Bridges Real Estate betekent dat je een belangrijke schakel bent in een jonge, dynamische onderneming. Onze ondernemerservaring vertaalt zich in goede resultaten en snelle groei. We geven onze mensen volop ruimte en aandacht om samen de organisatie uit te bouwen tot een belangrijke speler in de vastgoedwereld. Het maakt niet uit of je een ervaren professional bent of jong talent.

Samen werken we hard voor onze successen en vieren die met elkaar. Elke vrijdag wordt de werkweek afgesloten met een borrel op kantoor. Regelmatig organiseren we (sportieve) uitjes met het team. Niet verplicht, wel heel gezellig! Ons kantoor is gevestigd in een prachtig pand aan de Maliebaan in het bruisende centrum van Utrecht.

Onze mensen

Creatief

Trots

Ondernemend

Samenwerken

Enthousiast

Wij creëren en exploiteren gewilde plekken. Dat is waar we voor gaan. Om dat te bereiken ondernemen we met enthousiaste, gedreven en ambitieuze mensen. We zijn allemaal verschillend. Ondanks onze verschillen delen we dezelfde vijf waarden: Trots, ondernemerschap, creativiteit, samenwerken en enthousiasme. Deze woorden vertellen wat wij waardevol vinden en geven richting aan ons doen en laten.

vacature

Wie we zoeken

Word jij enthousiast van ons bedrijf? Onze groei en kwaliteit kunnen wij alleen blijven garanderen als we daar ook de juiste mensen voor hebben in ons team. Het maakt niet uit of je een ervaren professional of jong talent bent. Ben jij ambitieus, hands-on en ga jij altijd voor het beste resultaat? Bekijk onze vacatures en let’s meet!

Stagiair(e) management-assistent / office-manager

Wil je jouw organisatorisch talent ontplooien in een meewerkstage? Ben je proactief, sociaal en heb je interesse in vastgoed? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wie zijn wij? Bridges Real Estate is een ondernemende vastgoedbelegger. Wij creëren en exploiteren gewilde plekken waar mensen graag wonen, werken en winkelen. De afgelopen jaren hebben wij een […]

Lees meer

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan er niet tussen, maar voel jij je wel aangetrokken? Stuur ons een open sollicitatie.

Solliciteer
Close Close

Sollicitatie formulier

Ben jij het talent dat we zoeken?
Yes, that’s me!

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

jobs@bridgesre.nl

  • Toegestane bestandstypen: docx, pdf.
  • Toegestane bestandstypen: docx, pdf.