Sluit Sluit

Zullen we kennismaken?


Heb je een algemene vraag of ben je nieuwsgierig naar ons geworden?
Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Melding maken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Melding

Ben je huurder en heb je een vraag of wil je een melding maken? Wij staan voor je klaar!


Melding maken

Voor meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het formulier hiernaast invullen. Wij streven ernaar om je – op werkdagen – binnen 24 uur van een reactie te voorzien.


Telefonische bereikbaarheid

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 08.30 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 030 – 204 50 14. Van 13.00 tot 17.00 uur zijn wij alleen voor spoedmeldingen (denk hierbij aan een lekkage of liftstoring) bereikbaar via 06 – 82 07 13 62.

s Avonds, ’s nachts en in weekenden kunnen meldingen die écht niet kunnen wachten tot de volgende dag worden doorgegeven aan JBA Security. Zij zijn bereikbaar via 030 – 225 30 31.

Bij een gaslek of brand, bel direct 112.
  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
    Indien mogelijk, graag een foto toevoegen om je melding te verduidelijken. Dit helpt ons om je melding sneller in behandeling te kunnen nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Werken bij

Werken bij Bridges Real Estate betekent dat je een belangrijke schakel bent in een jong, dynamisch bedrijf. We zijn een hecht team vól energie. Stuk voor stuk zijn we nieuwsgierig en willen we ontdekken, elke dag opnieuw. Onze ondernemerservaring vertaalt zich in goede resultaten en snelle groei.

Samen bouwen we onze organisatie verder uit. Het maakt niet uit of je een ervaren professional bent of jong talent. We geven onze mensen volop ruimte en aandacht om het beste uitzichzelf te halen en onze organisatie te helpen groeien.

We werken hard voor onze successen. En natuurlijk vieren we ze met elkaar. Elke vrijdag sluiten we de werkweek af met een borrel op kantoor, waar collega’s elkaar uitdagen voor een potje pingpong of bloedstollende race achter de simulator. Op ons zonnige terras genieten we van een goed glas wijn of biertje. Regelmatig organiseren we (sportieve) uitjes met het hele team. Ons kantoor is gevestigd in het mooiste pand aan de Maliebaan in het bruisende centrum van Utrecht.

Onze mensen

Creatief

Trots

Ondernemend

Samenwerken

Enthousiast

Creaties voor het leven. Dat is waar wij voor staan. We ondernemen met enthousiaste, gedreven en ambitieuze mensen. Iedereen die bij ons werkt heeft een unieke rol in het succes van onze organisatie. Ondanks onze verschillen delen we dezelfde waarden: trots, aandacht, groei en enthousiasme. Herken jij je hierin? Dan deel je ons DNA.

vacature

Wie we zoeken

Enthousiast geworden? Wij geloven in groei. Dat kunnen we alleen met de juiste mensen in ons team. Ben jij ambitieus, hands-on en ga jij altijd voor goud? Bouw met ons mee! Kom je langs? We leren je graag kennen.

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan er niet tussen, maar voel jij je wel aangetrokken? Stuur ons een open sollicitatie.

Solliciteer
Close Close

Sollicitatie formulier

Ben jij het talent dat we zoeken?
Yes, that’s me!

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

jobs@bridgesre.nl

  • Toegestane bestandstypen: docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • Toegestane bestandstypen: docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.