Sluit Sluit

Zullen we kennismaken?


Heb je een algemene vraag of ben je nieuwsgierig naar ons geworden?
Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

[email protected]

Melding maken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Melding

Ben je huurder en heb je een vraag of wil je een melding maken? Wij staan voor je klaar!


Melding maken

Voor meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het formulier hiernaast invullen. Wij streven ernaar om je – op werkdagen – binnen 24 uur van een reactie te voorzien.


Telefonische bereikbaarheid

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 08.30 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 030 – 204 50 14. Van 13.00 tot 17.00 uur zijn wij alleen voor spoedmeldingen (denk hierbij aan een lekkage of liftstoring) bereikbaar via 06 – 82 07 13 62.

s Avonds, ’s nachts en in weekenden kunnen meldingen die écht niet kunnen wachten tot de volgende dag worden doorgegeven aan JBA Security. Zij zijn bereikbaar via 030 – 225 30 31.

Bij een gaslek of brand, bel direct 112.
  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
    Indien mogelijk, graag een foto toevoegen om je melding te verduidelijken. Dit helpt ons om je melding sneller in behandeling te kunnen nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Mae Apartments

Welkom bij Mae Apartments! Hier is het heerlijk wonen voor jong en oud(er). Een boost voor de wijk met een nieuw woningbouwproject in Dukatenburg, op 10 minuten fietsen van het levendige centrum van Nieuwegein. Hier hebben we fijne woningen gecreëerd om thuis te komen. Voor de starters, voor de dromers. Voor de genieters, van de nieuwe en de oudedag. Alle 66 appartementen zijn begin 2022 allemaal opgeleverd en succesvol verhuurd.

 

Nieuwegein Mae Apartments | Bridges Real Estate

EEN PLEK OM THUIS TE KOMEN

Mae Apartments biedt 66 huurappartementen in Dukatenburg, Nieuwegein. Een fijne plek voor alle leeftijden. Voor starters op de woningmarkt is dit de ideale plek om op eigen benen te staan. Een betaalbare plek die je kunt inrichten naar eigen smaak. Voor herontdekkers en senioren is het dé plek voor toekomstbestendig wonen. Geniet van het heden, ben voorbereid op de toekomst met alle faciliteiten die je nu en misschien later nodig hebt. Ontspannen wonen in een veilige omgeving, waar alles in de buurt is.

Hier thuiskomen?

Alle appartementen worden op dit moment fijn bewoond. Klinkt Mae Apartments toch als een ideaal thuis voor jou? Neem dan contact met ons op! We informeren je wanneer er weer een woning beschikbaar komt.

Meer weten?
Nieuwegein Mae Apartments | Bridges Real Estate

Andere projecten