Sluit Sluit

zo zijn we te bereiken

Zullen we kennismaken?
Je bent van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor!

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Storing melden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Storing
melden bij
Bridges
real estate

Ben je een huurder en wil je een melding maken? We maken onderscheid tussen spoedmeldingen en minder urgente meldingen. Spoedmeldingen zijn reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend.

Is het urgent?

Bel ons snel.
Tijdens kantooruren (van 08.30 tot 17.00 uur) zijn wij telefonisch bereikbaar via 030 - 204 5014.

Huur je een woning of commerciële ruimte in Den Haag? Neem dan telefonisch contact op met Wooncompany via 070 – 346 8776.

Buiten kantooruren kunnen urgente meldingen worden doorgegeven aan JBA Beveiliging. JBA Beveiliging is telefonisch bereikbaar via 030 – 225 30 31.

Is het minder urgent?

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@bridgesre.nl. We streven ernaar om je bericht binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Dukatenburg Nieuwegein

In de wijk Batau-Noord in Nieuwegein ontwikkelen we een wooncomplex met appartementen en zorgwoningen. Alles wat bewoners nodig hebben voor comfortabel wonen. Onbezorgd of verzorgd wonen, voor verschillende leeftijden.

kasteel-batau

nieuwegeinbatau

Kasteel De Batau

De wijk Batau-Noord is vernoemd naar Kasteel De Batau uit de tijd van de Ridderhofsteden. Vandaag de dag een wijk met een ideale bereikbaarheid en aantrekkelijke voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden. De huidige bebouwing is ontwikkeld in de jaren zeventig en begin jaren tachtig van de twintigste eeuw. Aan Dukatenburg 68-70 en 78 maken twee verouderde kantoren door sloop plaats voor een nieuw te ontwikkelen woningbouwproject. Het nieuwe complex wordt ontwikkeld in een variatie van bouwlagen, afgestemd op de aangrenzende gebouwen en historische lintbebouwing.

“Alles wat bewoners nodig hebben in een compacte, sfeervolle woning”

Nieuwsgierig geworden? Of je nu een omwonende bent of iemand die hier graag in de toekomst wil komen wonen, we vertellen je met enthousiasme over onze plannen. Wij werken aan een programma van 50 twee- en driekamerappartementen in het middensegment. Voor verschillende doelgroepen in verschillende levensfasen. In de plint van het complex komt een programma met 32 zorgwoningen voor ouderen. Het nieuwe wooncomplex wordt vormgegeven in een architectuur met verfijnde detaillering en warme uitstraling.

dukatenburg

“Ruimte voor alle generaties”

Wil jij hier straks komen wonen? Voor starters op de woningmarkt is dit de ideale plek om op eigen benen te gaan staan. Een betaalbare plek die je kunt inrichten naar eigen smaak. Het leven bruist, kom, even opladen in je eigen appartement. Voor doorstromers de plek voor toekomstbestendig wonen. Geniet van het heden, voorbereid op de toekomst. Comfortabel wonen in een veilige omgeving. Alles wat je nodig hebt is dichtbij. In het hart van het gebouw, het centrum van aandacht, ontvangen zorgbehoevende ouderen de zorg die zij nodig hebben. Wonen in dit project wordt comfortabel compact.

Het duurt nog even voor het nieuwe wooncomplex gereed is. De principe aanvraag is ingediend bij de gemeente Nieuwegein, waarmee de procedure voor de bestemmingswijziging wordt gestart. Nieuwe ontwikkelingen lees je op onze website.

dukatenburg