Sluit Sluit

Zullen we kennismaken?


Heb je een algemene vraag of ben je nieuwsgierig naar ons geworden?
Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Melding maken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Melding

Ben je huurder en heb je een vraag of wil je iets laten repareren? Dan kun je dat melden bij je beheerder. We maken onderscheid tussen urgente- en minder urgente meldingen.

Is Bridges Real Estate je beheerder?

Minder urgente meldingen

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het formulier hiernaast invullen. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op.


Urgente meldingen

Bij hoge nood kun je een spoedmelding maken door te bellen. Dit kun je doen voor reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend. Denk hierbij aan een lekkage, gaslek of liftstoring. Maandag t/m vrijdag zijn we van 08.30 – 17.00 uur bereikbaar via 030 – 204 50 14.

Is Wooncompany je beheerder?

Huurders in Den Haag kunnen terecht bij vastgoedbeheerder Wooncompany. Dit is je aanspreekpunt voor urgente én minder urgente meldingen. Wooncompany is bereikbaar per e-mail via beheer@wooncompany.nl en telefonisch van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur via 070 – 346 87 76.

Spoedmeldingen buiten kantooruren

Als je buiten kantooruren een urgente melding wilt maken, kun je bellen naar JBA Security via 030 – 225 30 31.

  • Indien mogelijk, graag een foto toevoegen om je melding te verduidelijken. Dit helpt ons om je melding sneller in behandeling te kunnen nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Dukatenburg Nieuwegein

In de wijk Batau-Noord in Nieuwegein ontwikkelen we een wooncomplex met appartementen en zorgwoningen. Alles wat bewoners nodig hebben voor comfortabel wonen. Onbezorgd of verzorgd wonen, voor verschillende leeftijden.

kasteel-batau

nieuwegeinbatau

Kasteel De Batau

De wijk Batau-Noord is vernoemd naar Kasteel De Batau uit de tijd van de Ridderhofsteden. Vandaag de dag een wijk met een ideale bereikbaarheid en aantrekkelijke voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden. De huidige bebouwing is ontwikkeld in de jaren zeventig en begin jaren tachtig van de twintigste eeuw. Aan Dukatenburg 68-74 en 76 – 80 maken twee verouderde kantoren door sloop plaats voor een nieuw te ontwikkelen woningbouwproject. Het project bestaat uit een tweetal woontorens met een variatie van bouwlagen, afgestemd op de aangrenzende gebouwen en historische lintbebouwing.

“Alles wat bewoners nodig hebben in een compacte, sfeervolle woning”

Nieuwsgierig geworden? Of je nu een omwonende bent of iemand die hier graag wil komen wonen, we vertellen je met enthousiasme over onze plannen. Wij werken aan een programma van 49 driekamerappartementen in het huursegment. Voor verschillende doelgroepen in verschillende levensfasen. In de plint van de hogere toren komen 17 (driekamer) zorgappartementen en een gezamenlijke ruimte voor de zorgwoningen. Het nieuwe wooncomplex wordt vormgegeven in een architectuur met verfijnde detaillering en warme uitstraling.

dukatenburg

“Ruimte voor alle generaties”

Wil jij hier straks komen wonen? Voor starters op de woningmarkt is dit de ideale plek om op eigen benen te gaan staan. Een betaalbare plek die je kunt inrichten naar eigen smaak. Voor herontdekkers en senioren de plek voor toekomstbestendig wonen. Geniet van het heden, voorbereid op de toekomst. Ontspannen wonen in een veilige omgeving. Alles wat je nodig hebt is dichtbij, met winkelcentrum Muntplein om de hoek.

Het duurt nog even voor het nieuwe wooncomplex gereed is. De omgevingsvergunning voor de procedure van de bestemmingswijziging is ingediend.

We houden je graag op de hoogte. Nieuwe ontwikkelingen lees je hier!

dukatenburg

Andere projecten