Sluit Sluit

Zullen we kennismaken?


Heb je een algemene vraag of ben je nieuwsgierig naar ons geworden?
Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Melding maken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Melding

Ben je huurder en heb je een vraag of wil je iets laten repareren? Dan kun je dat melden bij je beheerder. We maken onderscheid tussen urgente- en minder urgente meldingen.

Is Bridges Real Estate je beheerder?

Minder urgente meldingen

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het formulier hiernaast invullen. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op.


Urgente meldingen

Bij hoge nood kun je een spoedmelding maken door te bellen. Dit kun je doen voor reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend. Denk hierbij aan een lekkage, gaslek of liftstoring. Maandag t/m vrijdag zijn we van 08.30 – 17.00 uur bereikbaar via 030 – 204 50 14.

Is Wooncompany je beheerder?

Huurders in Den Haag kunnen terecht bij vastgoedbeheerder Wooncompany. Dit is je aanspreekpunt voor urgente én minder urgente meldingen. Wooncompany is bereikbaar per e-mail via beheer@wooncompany.nl en telefonisch van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur via 070 – 346 87 76.

Spoedmeldingen buiten kantooruren

Als je buiten kantooruren een urgente melding wilt maken, kun je bellen naar JBA Security via 030 – 225 30 31.

  • Indien mogelijk, graag een foto toevoegen om je melding te verduidelijken. Dit helpt ons om je melding sneller in behandeling te kunnen nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Dukatenburg Nieuwegein

Welkom bij Mae Apartments! Hier is het heerlijk wonen voor jong en oud(er). Een boost voor de wijk met een nieuw woningbouwproject in Dukatenburg, op 10 minuten fietsen van het levendige centrum van Nieuwegein. Hier bouwen we een fijne woningen om thuis te komen. Voor de starters, voor de dromers. Voor de genieters, van de nieuwe en de oudedag. Wil jij hier huren? Lees dan verder.

Lees meer!

 

Muntplein Nieuwegein

“EEN PLEK OM THUIS TE KOMEN”

Mae Apartments biedt 66 huurappartementen in Dukatenburg, Nieuwegein. Een fijne plek voor alle leeftijden. Voor starters op de woningmarkt is dit de ideale plek om op eigen benen te staan. Een betaalbare plek die je kunt inrichten naar eigen smaak. Voor herontdekkers en senioren is het dé plek voor toekomstbestendig wonen. Geniet van het heden, ben voorbereid op de toekomst met alle faciliteiten die je nu en misschien later nodig hebt. Ontspannen wonen in een veilige omgeving, waar alles in de buurt is.

Mis geen moment!

Klinkt Mae Apartments als thuis voor jou? De inschrijving start half oktober. Mis het niet. Meld je vandaag aan en ontvang als eerste een melding wanneer de inschrijving is geopend. We verwachten de appartementen begin 2022 op te leveren aan de nieuwe bewoners.

Ik wil me aanmelden!

 

Andere projecten