Sluit Sluit

Zullen we kennismaken?


Heb je een algemene vraag of ben je nieuwsgierig naar ons geworden?
Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Melding maken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Melding

Ben je huurder en heb je een vraag of wil je een melding maken? Wij staan voor je klaar!


Melding maken

Voor meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het formulier hiernaast invullen. Wij streven ernaar om je – op werkdagen – binnen 24 uur van een reactie te voorzien.


Telefonische bereikbaarheid

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 08.30 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 030 – 204 50 14. Van 13.00 tot 17.00 uur zijn wij alleen voor spoedmeldingen (denk hierbij aan een lekkage of liftstoring) bereikbaar via 06 – 82 07 13 62.

s Avonds, ’s nachts en in weekenden kunnen meldingen die écht niet kunnen wachten tot de volgende dag worden doorgegeven aan JBA Security. Zij zijn bereikbaar via 030 – 225 30 31.

Bij een gaslek of brand, bel direct 112.
  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
    Indien mogelijk, graag een foto toevoegen om je melding te verduidelijken. Dit helpt ons om je melding sneller in behandeling te kunnen nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Latona apartments

Verscholen achter de prachtige herenhuizen aan de Maliebaan in Utrecht ligt een verrassend hofje. Hier ligt de verborgen schat van de Maliebaan. In dit hofje hebben we een voormalig kantoorpand getransformeerd naar een kleinschalig appartementencomplex met 30 hoogwaardig afgewerkte huurappartementen.

LATONA APARTMENTS

latona

Het project draagt de naam ‘Latona Apartments’, vernoemd naar de Romeinse godin Latona vanwege haar verborgen schoonheid. Deze goddelijke dame wist als geen ander hoe ze Jupiter om haar vinger kon winden. Goddelijk wonen is wat de bewoners van Latona heeft verleid om hun intrek te nemen in één van de 30 luxe paleisjes. Het pand aan de Maliebaan was een grotendeels leegstaand en verouderd kantorencomplex van circa 2.500 vierkante meter. Bij de transformatie is het casco van het gebouw opnieuw gebruikt. Latona is gehuld in een aantrekkelijke architectuur en volledig energiezuinig ontwikkeld.

VERFIJNDE ARCHITECTUUR

De verfijnde architectuur van Latona Apartments kenmerkt een open karakter en een alzijdig ontwerp, waarbij alle gevels zich als voorgevel presenteren. In het hekwerk van de balkons wordt de ontstaansgeschiedenis van de Maliebaan omarmd. Vroeger kwamen mensen vanuit de hele stad naar de Maliebaan voor het Maliespel. Terwijl ze nipten van hun thee zaten ze heerlijk te genieten in hun eigen theehuis- of koepel. Dit beeld van de Maliebaan rond het jaar 1850 is als een patroon in de hekwerken gefreesd, wat resulteert in een prachtig lichtspel. Latona Apartments wordt liefdevol omarmd door haar groene omgeving. Bemind door bewoners en bezoekers door haar rustgevende karakter in stadse allure.

Utrecht Latona | luxe appartement | Bridges Real Estate

schoonheid tot in de kleinste details

Latona maakt dromen werkelijkheid. Zoals een ware godin zou wensen, zijn de vloeren van de beste kwaliteit, hebben de muren een luxe afwerking en kleden de fijne gordijnen jouw huis aan tot een gezellige rustplek, weg van de stad. Je kan hier baden in luxe onder jouw regendouche en de heerlijkste hapjes maken in jouw verleidelijke keuken. Latona ademt comfort en warmte, en is uitmuntend geïsoleerd. De vloerverwarming zorgt voor een heerlijk warme vloer onder je voeten als je ’s ochtends uit bed stapt. Het beste begin van een mooie dag!

conceptuele benadering

Latona Apartments is de trots van onze organisatie. Met dit ‘charming remodel’ als eindresultaat hebben we daad bij woord gevoegd. In onze conceptuele benadering hebben we een gewilde plek gecreëerd voor nu en de toekomst. Daar waar anderen stoppen zijn wij verder gegaan. Met dit project hebben we woningen gerealiseerd voor een doelgroep waar in Utrecht nog beperkt aanbod voor is. Naast yuppen en expats is Latona Apartments een gewilde plek om te wonen voor herontdekkers en senioren. Latona Apartments laat zien waar Bridges Real Estate voor staat. We hebben passie voor mensen en maken creaties voor het leven. Dankzij dit gebouw worden de dagelijkse rituelen van wonen een plezier.

Meer weten?

Andere projecten