Sluit Sluit

zo zijn we te bereiken

Zullen we kennismaken?
Je bent van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor!

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Storing melden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Storing
melden bij
Bridges
real estate

Ben je een huurder en wil je een melding maken? We maken onderscheid tussen spoedmeldingen en minder urgente meldingen. Spoedmeldingen zijn reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend.

Is het urgent?

Bel ons snel.
Tijdens kantooruren (van 08.30 tot 17.00 uur) zijn wij telefonisch bereikbaar via 030 - 204 5014.

Huur je een woning of commerciële ruimte in Den Haag? Neem dan telefonisch contact op met Wooncompany via 070 – 346 8776.

Buiten kantooruren kunnen urgente meldingen worden doorgegeven aan JBA Beveiliging. JBA Beveiliging is telefonisch bereikbaar via 030 – 225 30 31.

Is het minder urgent?

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@bridgesre.nl. We streven ernaar om je bericht binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Latona apartments utrecht

Verscholen achter de prachtige herenhuizen aan de Maliebaan in Utrecht ligt een verrassend hofje. Hier komt de verborgen schat van de Maliebaan. We transformeren het kantoorpand in dit hofje naar een kleinschalig appartementencomplex met 30 hoogwaardig afgewerkte huurappartementen.

iamlatona.nl

VERFIJNDE ARCHITECTUUR

De verfijnde architectuur van Latona Apartments kenmerkt een open karakter en een alzijdig ontwerp, waarbij alle gevels zich als voorgevel presenteren. In het hekwerk van de balkons wordt de ontstaansgeschiedenis van de Maliebaan omarmd. Vroeger kwamen mensen vanuit de hele stad naar de Maliebaan voor het Maliespel. Terwijl ze nipten van hun thee zaten ze heerlijk te genieten in hun eigen theehuis- of koepel. Dit beeld van de Maliebaan rond het jaar 1850 is als een patroon in de hekwerken gefreesd, wat resulteert in een prachtig lichtspel. Latona Apartments wordt liefdevol omarmd door haar groene omgeving. Bemind door bewoners en bezoekers door haar rustgevende karakter in stadse allure.

LUXE APPARTEMENTEN

Toekomstige bewoners van Latona Apartments genieten in hun twee- en driekamerappartementen van een tot in detail afgewerkte woning. De luxe appartementen worden afgewerkt met hoogwaardige materialen. Elke woning is voorzien van een berging en buitenruimte met gunstige ligging op de zon. Het terrein rondom Latona Apartments wordt heringericht met toevoeging van meer groen en parkeergelegenheid voor haar bewoners en bezoekers.

MALIEBAAN UTRECHT
30 APPARTEMENTEN
OPLEVERING FASE 2
FEBRUARI 2019

 

 

 

Zie jij jezelf al wonen in Latona Apartments?
Schrijf je dan in als geïnteresseerde via iamlatona.nl.

 

iamlatona.nl