Sluit Sluit

Zullen we kennismaken?


Heb je een algemene vraag of ben je nieuwsgierig naar ons geworden?
Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Melding maken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Melding

Ben je huurder en heb je een vraag of wil je iets laten repareren? Dan kun je dat melden bij je beheerder. We maken onderscheid tussen urgente- en minder urgente meldingen.

Is Bridges Real Estate je beheerder?

Minder urgente meldingen

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het formulier hiernaast invullen. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op.


Urgente meldingen

Bij hoge nood kun je een spoedmelding maken door te bellen. Dit kun je doen voor reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend. Denk hierbij aan een lekkage, gaslek of liftstoring. Maandag t/m vrijdag zijn we van 08.30 – 17.00 uur bereikbaar via 030 – 204 50 14.

Is Wooncompany je beheerder?

Huurders in Den Haag kunnen terecht bij vastgoedbeheerder Wooncompany. Dit is je aanspreekpunt voor urgente én minder urgente meldingen. Wooncompany is bereikbaar per e-mail via beheer@wooncompany.nl en telefonisch van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur via 070 – 346 87 76.

Spoedmeldingen buiten kantooruren

Als je buiten kantooruren een urgente melding wilt maken, kun je bellen naar JBA Security via 030 – 225 30 31.

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
    Indien mogelijk, graag een foto toevoegen om je melding te verduidelijken. Dit helpt ons om je melding sneller in behandeling te kunnen nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Latona apartments utrecht

Verscholen achter de prachtige herenhuizen aan de Maliebaan in Utrecht ligt een verrassend hofje. Hier ligt de verborgen schat van de Maliebaan. In dit hofje hebben we een voormalig kantoorpand getransformeerd naar een kleinschalig appartementencomplex met 30 hoogwaardig afgewerkte huurappartementen.

LATONA APARTMENTS

LATONA

 

Het project draagt de naam ‘Latona Apartments’, vernoemd naar de Romeinse godin Latona vanwege haar verborgen schoonheid. Deze goddelijke dame wist als geen ander hoe ze Jupiter om haar vinger kon winden. Goddelijk wonen is wat de bewoners van Latona heeft verleid om hun intrek te nemen in één van de 30 luxe paleisjes. Het pand aan de Maliebaan was een grotendeels leegstaand en verouderd kantorencomplex van circa 2.500 vierkante meter. Bij de transformatie is het casco van het gebouw opnieuw gebruikt. Latona is gehuld in een aantrekkelijke architectuur en volledig energiezuinig ontwikkeld.

VERFIJNDE ARCHITECTUUR

De verfijnde architectuur van Latona Apartments kenmerkt een open karakter en een alzijdig ontwerp, waarbij alle gevels zich als voorgevel presenteren. In het hekwerk van de balkons wordt de ontstaansgeschiedenis van de Maliebaan omarmd. Vroeger kwamen mensen vanuit de hele stad naar de Maliebaan voor het Maliespel. Terwijl ze nipten van hun thee zaten ze heerlijk te genieten in hun eigen theehuis- of koepel. Dit beeld van de Maliebaan rond het jaar 1850 is als een patroon in de hekwerken gefreesd, wat resulteert in een prachtig lichtspel. Latona Apartments wordt liefdevol omarmd door haar groene omgeving. Bemind door bewoners en bezoekers door haar rustgevende karakter in stadse allure.

SCHOONHEID TOT IN DE KLEINSTE DETAILS

De Romeinse godin Latona weet dat je nooit een tweede kans krijgt voor een eerste indruk. Haar schoonheid herken je tot in de kleinste details. De gemeenschappelijke ruimten en woningen ademen de stijl boutique city chic; een stadse sfeer met luxe uitstraling. Bij binnenkomst in de entree worden zintuigen geprikkeld, dankzij de subtiele geurbeleving en lounge muziek op de achtergrond. De brievenbus- en pakjesautomaat in de ontvangsthal is de digitale conciërge voor bewoners. Hier kunnen pakketten worden opgehaald en afgegeven. Niet alleen online bestellingen, ook de was voor de stomerij of sleutels voor de schoonmaker kunnen bewoners uitwisselen via de box. De bewoners van Latona Apartments genieten in hun twee- en driekamerappartementen van een tot in detail afgewerkte woning. De luxe appartementen zijn volledig gestoffeerd, compleet met maatwerkkeuken, dimbare inbouwverlichting en weelderige gordijnen. Elke woning is voorzien van een berging en buitenruimte met gunstige zonligging. Op het terrein rondom Latona Apartments vind je speelse teksten op de parkeerplaatsen. De tekst ‘only high heels’ vind je op de parkeerplaats het dichtst bij de ingang. Goede schoenen verdienen volgens Latona de beste parkeerplekken. ‘You are in charge’ is een aansporing om de elektrische laadpalen te gebruiken.

CONCEPTUELE BENADERING

Latona Apartments is de trots van onze organisatie. Met dit ‘charming remodel’ als eindresultaat hebben we daad bij woord gevoegd. In onze conceptuele benadering hebben we een gewilde plek gecreëerd voor nu en de toekomst. Daar waar anderen stoppen zijn wij verder gegaan. Met dit project hebben we woningen gerealiseerd voor een doelgroep waar in Utrecht nog beperkt aanbod voor is. Naast yuppen en expats is Latona Apartments een gewilde plek om te wonen voor herontdekkers en senioren. Latona Apartments laat zien waar Bridges Real Estate voor staat. We hebben passie voor mensen en maken creaties voor het leven. Dankzij dit gebouw worden de dagelijkse rituelen van wonen een plezier.

 

 

 

Wil je meer weten over dit project of een van onze andere woonprojecten?

 

bridgeswonen.nl