Sluit Sluit

Zullen we kennismaken?


Heb je een algemene vraag of ben je nieuwsgierig naar ons geworden?
Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Melding maken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Melding

Ben je huurder en heb je een vraag of wil je iets laten repareren? Dan kun je dat melden bij je beheerder. We maken onderscheid tussen urgente- en minder urgente meldingen.

Is Bridges Real Estate je beheerder?

Minder urgente meldingen

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het formulier hiernaast invullen. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op.


Urgente meldingen

Bij hoge nood kun je een spoedmelding maken door te bellen. Dit kun je doen voor reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend. Denk hierbij aan een lekkage, gaslek of liftstoring. Maandag t/m vrijdag zijn we van 08.30 – 17.00 uur bereikbaar via 030 – 204 50 14.

Is Wooncompany je beheerder?

Huurders in Den Haag kunnen terecht bij vastgoedbeheerder Wooncompany. Dit is je aanspreekpunt voor urgente én minder urgente meldingen. Wooncompany is bereikbaar per e-mail via beheer@wooncompany.nl en telefonisch van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur via 070 – 346 87 76.

Spoedmeldingen buiten kantooruren

Als je buiten kantooruren een urgente melding wilt maken, kun je bellen naar JBA Security via 030 – 225 30 31.

  • Indien mogelijk, graag een foto toevoegen om je melding te verduidelijken. Dit helpt ons om je melding sneller in behandeling te kunnen nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Pieterstraat, Utrecht

De historische binnenstad van Utrecht bruist. Voel de energie. Aan de Pieterstraat transformeerden we een bedrijfsmatig pand naar een plek voor wonen met 8 studio’s en 2 appartementen. De perfecte locatie voor young professionals, midden in het centrum van levendigheid.

bridgeswonen.nl

pieterstraat utrecht

Het bruisende stadscentrum

De Pieterstraat ligt midden in het bruisende stadscentrum van Utrecht. Een geliefde locatie om te wonen. De Pieterstraat is een idyllische straat met een aantal kenmerkende, beeldbepalende panden. De straat legt de verbinding tussen de Kromme Nieuwegracht en de Pieterskerk. De Pieterstraat staat bekend om de monumentale panden. Een aantrekkelijk straatbeeld waar je je ogen uitkijkt. Waar je ook naar toe wandelt, er is zoveel te zien. De locatie is omgeven met hotspots, een rijk aanbod van de leukste winkels, hippe horeca, verrassende cultuur en de prachtige oude bouwwerken in de binnenstad. Een unieke locatie, rustig om te wonen en direct nabij de levendigheid van het centrum. Zoveel variëteit op loopafstand.

groen vlak

pieterstraat utrecht

Vroeger was het pand aan de Pieterstraat 5 een plek voor de bedrijvigheid van een drukkerij- en uitgeverij. In recentere tijden maakte het geluid van knisperend papier plaats voor een muziek- en audioproductiehuis. Vandaag de dag behoren de bedrijfsmatige invullingen voorgoed tot het verleden. Achter de gevel van de Pieterstraat 5 hebben we werken we 10 wooneenheden gerealiseerd, waarvan 8 studio’s en 2 appartementen, verdeeld over drie woonlagen. De huurwoningen zijn in maart 2019 opgeleverd aan de eerste bewoners.

Een thuis om in te wonen

Een ideale plek om te wonen voor eenpersoons- en tweepersoonshuishoudens, met woonoppervlakten uiteenlopend van 32 tot 108 m2. De geliefde uitstraling van de buitengevel uit 1920 met kenmerkende erkers is behouden. De binnenzijde hebben we ingrijpend verbouwd en getransformeerd voor hedendaags wooncomfort. Elk van de woningen heeft een mooie, complete afwerking. Wil jij hier wonen? Bridgeswonen.nl.

Andere projecten