Sluit Sluit

zo zijn we te bereiken

Zullen we kennismaken?
Je bent van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor!

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Storing melden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Storing
melden bij
Bridges
real estate

Ben je een huurder en wil je een melding maken? We maken onderscheid tussen spoedmeldingen en minder urgente meldingen. Spoedmeldingen zijn reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend.

Is het urgent?

Bel ons snel.
Tijdens kantooruren (van 08.30 tot 17.00 uur) zijn wij telefonisch bereikbaar via 030 - 204 5014.

Huur je een woning of commerciële ruimte in Den Haag? Neem dan telefonisch contact op met Wooncompany via 070 – 346 8776.

Buiten kantooruren kunnen urgente meldingen worden doorgegeven aan JBA Beveiliging. JBA Beveiliging is telefonisch bereikbaar via 030 – 225 30 31.

Is het minder urgent?

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@bridgesre.nl. We streven ernaar om je bericht binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Pieterstraat, Utrecht

De historische binnenstad van Utrecht bruist. Voel de energie. Aan de Pieterstraat transformeren we een bedrijfsmatig pand naar een plek voor wonen met 8 studio’s en 2 appartementen. De perfecte locatie voor starters en woningdelers, midden in het centrum van levendigheid.

bridgeswonen.nl

pieterstraat utrecht

pieterstraat

Het bruisende stadscentrum

De Pieterstraat ligt midden in het bruisende stadscentrum van Utrecht. Een geliefde locatie om te wonen. De Pieterstraat is een idyllische straat met een aantal kenmerkende, beeldbepalende panden. De straat legt de verbinding tussen de Kromme Nieuwegracht en de Pieterskerk. De Pieterstraat staat bekend om de monumentale panden. Een aantrekkelijk straatbeeld waar je je ogen uitkijkt. Waar je ook naar toe wandelt, er is zoveel te zien. De locatie is omgeven met hotspots, een rijk aanbod van de leukste winkels, hippe horeca, verrassende cultuur en de prachtige oude bouwwerken in de binnenstad. Een unieke locatie, rustig om te wonen en direct nabij de levendigheid van het centrum. Zoveel variëteit op loopafstand.

groen vlak

pieterstraat utrecht

Vroeger was het pand aan de Pieterstraat 5 een plek voor de bedrijvigheid van een drukkerij- en uitgeverij. In recentere tijden maakte het geluid van knisperend papier plaats voor een muziek- en audioproductiehuis. Vandaag de dag behoren de bedrijfsmatige invullingen voorgoed tot het verleden. Achter de gevel van de Pieterstraat 5 werken we volop aan de realisatie van 10 wooneenheden, waarvan 8 studio’s en 2 appartementen, verdeeld over drie woonlagen. De verbouwing is naar verwachting klaar in het eerste kwartaal van 2019.

Pieterstraat

Een thuis om in te wonen

Een ideale plek om te wonen voor eenpersoons- en tweepersoonshuishoudens, met woonoppervlakten uiteenlopend van 32 tot 108 m2. De geliefde uitstraling van de buitengevel uit 1920 met kenmerkende erkers blijft behouden. De binnenzijde wordt ingrijpend verbouwd en getransformeerd voor hedendaags wooncomfort. Elk van de woningen heeft een mooie, complete afwerking. De verhuur van de studio’s en appartementen in het centrum van Utrecht start in december 2018.

Pieterstraat