Sluit Sluit

Zullen we kennismaken?


Heb je een algemene vraag of ben je nieuwsgierig naar ons geworden?
Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Melding maken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Melding

Ben je huurder en heb je een vraag of wil je een melding maken? Wij staan voor je klaar! We maken onderscheid tussen urgente en minder urgente meldingen.


Minder urgente meldingen

Voor minder urgente meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het formulier hiernaast invullen. We nemen dan binnen één werkdag contact met je op.


Urgente meldingen tijdens kantooruren

Voor urgente zaken en spoedmeldingen zijn wij van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 030 – 204 50 14. Spoedmeldingen zijn reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend, denk hierbij aan een lekkage, gaslek of liftstoring.


Urgente meldingen buiten kantooruren
Buiten kantooruren kunnen urgente meldingen worden doorgegeven aan JBA Security. Zij zijn bereikbaar via 030 – 204 50 14..

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
    Indien mogelijk, graag een foto toevoegen om je melding te verduidelijken. Dit helpt ons om je melding sneller in behandeling te kunnen nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Pieterstraat, Utrecht

De historische binnenstad van Utrecht bruist. Voel de energie. Aan de Pieterstraat transformeerden we een bedrijfsmatig pand naar een plek voor wonen met 8 studio’s en 2 appartementen. De perfecte locatie voor young professionals, midden in het centrum van levendigheid.

pieterstraat utrecht

Pieterstraat | Utrecht | Bridges Real Estate

Het bruisende stadscentrum

De Pieterstraat ligt midden in het bruisende stadscentrum van Utrecht. Een geliefde locatie om te wonen. De Pieterstraat is een idyllische straat met een aantal kenmerkende, beeldbepalende panden. De straat legt de verbinding tussen de Kromme Nieuwegracht en de Pieterskerk. De Pieterstraat staat bekend om de monumentale panden. Een aantrekkelijk straatbeeld waar je je ogen uitkijkt. Waar je ook naar toe wandelt, er is zoveel te zien. De locatie is omgeven met hotspots, een rijk aanbod van de leukste winkels, hippe horeca, verrassende cultuur en de prachtige oude bouwwerken in de binnenstad. Een unieke locatie, rustig om te wonen en direct nabij de levendigheid van het centrum. Zoveel variëteit op loopafstand.

pieterstraat utrecht

8 studio's, 2 appartementen

Vroeger was het pand aan de Pieterstraat 5 een plek voor de bedrijvigheid van een drukkerij- en uitgeverij. In recentere tijden maakte het geluid van knisperend papier plaats voor een muziek- en audioproductiehuis. Vandaag de dag behoren de bedrijfsmatige invullingen voorgoed tot het verleden. Achter de gevel van de Pieterstraat 5 hebben we werken we 10 wooneenheden gerealiseerd, waarvan 8 studio’s en 2 appartementen, verdeeld over drie woonlagen. De huurwoningen zijn in maart 2019 opgeleverd aan de eerste bewoners.

Meer weten
Pieterstraat | Utrecht | Bridges Real Estate
Pieterstraat | Utrecht | Bridges Real Estate

Een thuis om in te wonen

Een ideale plek om te wonen voor eenpersoons- en tweepersoonshuishoudens, met woonoppervlakten uiteenlopend van 32 tot 108 m2. De geliefde uitstraling van de buitengevel uit 1920 met kenmerkende erkers is behouden. De binnenzijde hebben we ingrijpend verbouwd en getransformeerd voor hedendaags wooncomfort. Elk van de woningen heeft een mooie, complete afwerking.

Op zoek naar een woning? Neem contact met ons op!

Bridges Real Estate

Andere projecten