Sluit Sluit

Zullen we kennismaken?


Heb je een algemene vraag of ben je nieuwsgierig naar ons geworden?
Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

[email protected]

Melding maken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Melding

Ben je huurder en heb je een vraag of wil je een melding maken? Wij staan voor je klaar!


Melding maken

Voor meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het formulier hiernaast invullen. Wij streven ernaar om je – op werkdagen – binnen 24 uur van een reactie te voorzien.


Telefonische bereikbaarheid

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 08.30 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 030 – 204 50 14. Van 13.00 tot 17.00 uur zijn wij alleen voor spoedmeldingen (denk hierbij aan een lekkage of liftstoring) bereikbaar via 06 – 82 07 13 62.

s Avonds, ’s nachts en in weekenden kunnen meldingen die écht niet kunnen wachten tot de volgende dag worden doorgegeven aan JBA Security. Zij zijn bereikbaar via 030 – 225 30 31.

Bij een gaslek of brand, bel direct 112.
  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
    Indien mogelijk, graag een foto toevoegen om je melding te verduidelijken. Dit helpt ons om je melding sneller in behandeling te kunnen nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Over ons

Onze visie

Vastgoed is overal om ons heen. Bewust en onbewust speelt het een belangrijke rol in ons leven. Voor bezoekers, bewoners en gebruikers is vastgoed meer dan een gebouw. Het is een plek waar doelen worden gerealiseerd en dromen worden waargemaakt. Wij zijn altijd op zoek naar hoe wij waarde kunnen toevoegen aan onze gebouwen. Want alleen zo wordt een huis een thuis, een kantoor een inspirerende werkomgeving, een bedrijfsruimte dé plek om te ondernemen en een winkel- of horecalocatie een gewilde plek om vrije tijd te besteden. Creaties voor het leven. Daar staan wij voor.

Onze activiteiten

investeren

Investeren

Wij investeren in vastgoed door de aankoop van individueel vastgoed, kansrijke grondposities en de overname van bestaande portefeuilles. Onze vastgoedportefeuille bestaat uit woningen, kantoren, winkels, horecalocaties en bedrijfsruimten gelegen in de Randstad, met nadruk op de regio Utrecht.

Ontwikkelen

Wij blazen nieuw leven in bestaande gebouwen door renovatie en (her)ontwikkeling. Met onze conceptuele benadering vergroten wij de kwaliteit van ons vastgoed en optimaliseren we de waarde ervan. We creëren niet alleen een gebouw, wij creëren een beleving.

Beheren

Wij geloven dat niemand zo goed voor ons vastgoed kan zorgen als wij zelf. Wij zijn betrokken en weten wat er speelt in de (lokale) markt. Onze aanpak is persoonlijk, onze relaties zijn duurzaam. We hebben continu contact met onze bewoners en gebruikers. We weten wat hun wensen en behoeften zijn, vandaag en morgen.

Positioneren

Bij ons draait alles om beleving. Van conceptontwikkeling voor nieuwbouwprojecten tot herpositionering van bestaand vastgoed: in samenwerking met onze in-house creatieve Studio creëren we concepten met een ijzersterk verhaal.

Team Bridges Real Estate

Creatief

Trots

Ondernemend

Samenwerken

Enthousiast

Trots en ondernemerschap zit in ons DNA. We zien kansen én weten deze te benutten. Dat maakt ons trots op ons team en op onze successen. Het is onze ambitie om met enthousiasme en in duurzame samenwerking met onze partners ultieme doelen te behalen. Wat ons uniek maakt? We zijn creatief. Verbeeldingskracht in combinatie met een diepgeworteld realiteitsgevoel is het belangrijkste gereedschap van onze creativiteit. We zijn nieuwsgierig en ontdekken graag nieuwe kansen. Elke dag opnieuw.

werken bij

Zullen we kennis maken

Bridges Real Estate is het vastgoedbedrijf van de familie Vermaat. Wij zijn een jong, hecht team vol energie. We zijn nieuwsgierig en willen ontdekken, elke dag opnieuw. In ons prachtige kantoor aan de Maliebaan in Utrecht voelen wij ons thuis en hebben we alle kennis en expertise in huis. We geloven dat niemand beter voor ons vastgoed kan zorgen dan wij zelf. We schakelen snel, zijn kapitaalkrachtig en hebben met ons ondernemersgevoel vaak nét een beetje meer lef.

Kom je langs? De koffie staat klaar.

contact