Sluit Sluit

Zullen we kennismaken?


Heb je een algemene vraag of ben je nieuwsgierig naar ons geworden?
Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons op kantoor! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maliebaan 8
3581 CM Utrecht

030 204 5014

info@bridgesre.nl

Melding maken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Melding

Ben je huurder en heb je een vraag of wil je een melding maken? Wij staan voor je klaar!


Melding maken

Voor meldingen, storingen, reparatie- of onderhoudsverzoeken kun je het formulier hiernaast invullen. Wij streven ernaar om je – op werkdagen – binnen 24 uur van een reactie te voorzien.


Telefonische bereikbaarheid

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 08.30 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 030 – 204 50 14. Van 13.00 tot 17.00 uur zijn wij alleen voor spoedmeldingen (denk hierbij aan een lekkage of liftstoring) bereikbaar via 06 – 82 07 13 62.

s Avonds, ’s nachts en in weekenden kunnen meldingen die écht niet kunnen wachten tot de volgende dag worden doorgegeven aan JBA Security. Zij zijn bereikbaar via 030 – 225 30 31.

Bij een gaslek of brand, bel direct 112.
  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
    Indien mogelijk, graag een foto toevoegen om je melding te verduidelijken. Dit helpt ons om je melding sneller in behandeling te kunnen nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Sluit

Storing

Ondanks de constante zorg en aandacht die Bridges Real Estate aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in de verstrekte informatie.

De informatie op www.bridgesre.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bridges Real Estate.

Op de website van Bridges Real Estate staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Vrijheidsplein

Fijn winkelen, wonen én werken op het Vrijheidsplein. In samenwerking met de gemeente Zeist werken wij aan een revitalisatie van het Vrijheidsplein. Als eigenaar van dit winkelcentrum en de woningen erboven zijn wij medeverantwoordelijk voor de beleving van het plein door bewoners, ondernemers en bezoekers. Graag nemen we je mee in onze visie en plannen voor optimalisatie en behoud van een bruisend Vrijheidsplein. Ook de komende jaren.

HET VRIJHEIDSPLEIN VAN DE TOEKOMST

Hoe we het Vrijheidsplein van de toekomst creëren? Door slimmere, duurzame keuzes die jaren meegaan. We laten bomen staan en maken groenere keuzes in de architectuur en uitstraling van de gebouwen. De winkelruimtes krijgen daarnaast een gemoderniseerd aanzicht en van de bovengelegen woningen worden de gevels gerenoveerd en verduurzaamd.

Daarnaast verzorgen we aan de noordkant van het plein de herontwikkeling van de MCD supermarkt. Hier worden 24 bovengelegen appartementen aan toegevoegd. Aan de zuidkant van het plein worden de winkelruimtes volledig gerenoveerd en er worden 5 maisonnettes, 15 appartementen en 21 inpandige parkeerplaatsen toegevoegd. Met deze ontwikkelingen zorgen we dat het Vrijheidsplein nog mooier en aantrekkelijker wordt voor de buurt!

Kaasboer Enrico | Vrijheidsplein Zeist

TIJDELIJKE SITUATIE

Tijdens de werkzaamheden rondom het Vrijheidsplein zal er sprake zijn van een tijdelijke situatie, die we voor bewoners, ondernemers en bezoekers zo prettig mogelijk willen maken. Daarom houden we je graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Belangrijk om te weten is dat al het winkelaanbod beschikbaar en zichtbaar blijft. De winkels die herontwikkeld worden krijgen een tijdelijke, zichtbare locatie op het parkeerterrein bij het Vrijheidsplein. Het Vrijheidsplein blijft daarnaast onverminderd goed bereikbaar en de parkeervoorzieningen blijven goed. Zo blijft de vertrouwde gezelligheid van het Vrijheidsplein gewoon hetzelfde!

PLANNING

Eind 2023 verwachten wij de definitieve vergunningen te verkrijgen. De vervolgplanning is afhankelijk van het moment waarop wij daadwerkelijk de vergunning ontvangen. Mochten wij deze inderdaad eind 2023 ontvangen, dan streven wij ernaar per eind tweede kwartaal 2024 de winkeliers in de laagbouw te verplaatsen naar een tijdelijke locatie tegenover de huidige winkels.

De sloop van de zijflanken aan de noord- en de zuidkant start in dat geval medio zomer 2024 en aansluitend start de bouw van winkels en woningen. Wanneer de vergunning later wordt verleend, verschuift de planning mee. Van verder verloop houden we je via deze pagina op de hoogte.

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en dan sturen we je de laatste updates rondom Vrijheidsplein.
Heb je een vraag over de ontwikkelingen? Stuur ons dan een bericht via info@bridgesre.nl of neem contact met ons op via het contactformulier!

Andere projecten